Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısından itibaren maçlarını Şenol Güneş Spor ve Kültür Kompleksinde oynamayı planlayan Trabzonspor, Hüseyin Avni Aker Stadyumuna Fenerbahçe galibiyetiyle veda etmek istiyor.
Bordo-mavililer, Spor Toto Süper Lig’in 16. haftasında yarın saat 20.00’de Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşılaşacak. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla açılan Şenol Güneş Spor ve Kültür Kompleksi’nde kulübün 50. yılında şampiyonluk hedefini koyan Trabzonspor yönetimi, Hüseyin Avni Aker Stadyumu’ndaki son Fenerbahçe maçından galibiyetle ayrılmak istiyor.

6 YILDIR YENEMİYOR
Bu sezon evinde taraftarını mutlu edemeyen Trabzonspor, 2016 yılının son günlerinde sahasında Fenerbahçe’yi mağlup ederek yeni yıla mutlu girmek istiyor. Bu sezon sahasında oynadığı 7 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Karadeniz ekibi, Avni Aker’de 11 puan topladı. Trabzonspor, sahasında 6 yıldır hasret kaldığı Fenerbahçe galibiyetini ise yarın oynanacak mücadele ile sona erdirmeyi hedefliyor.
(Gökmen Şahin / İHA)