Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, herkesin tahmin ettği gibi haklı çıktı. Trabzonspor'un dün akşam Lille ile oynadığı kader maçı bugün ulusal basında tıpkı Başkan Şener'in dediği çıktı. 

Dün akşam Galatasaray-Fenerbahçe maçının sürmanşetleri süslediği gazetelerde, Trabzonspor'a logo yanı veya İstanbul derbisinin yanında küçük bir yer ayrıldı. 
Dün gece  yaygın medyanın internet siteleri de İstanbul derbisi ile ilgili peşi sıra yaptıkları haberleri manşetlerinden duyururken Trabzonspor ise neredeyse görmezden gelindi. 
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, bir süre katıldığı canlı yayında, , “Çarşamba günü Galatasaray-Fenerbahçe derbisi var Perşembe günü gazetelerde kim yer alır sorusuna da,  “Perşembe günü gazetelerde FB-GS maçı yer alacak Trabzonspor ise yerel gazetelerde yer alacak” diye cevap vermişti. 
Trabzonspor'a yaygın medyada en fazla "Fırtına UEFA'da" esecek başlığı ile Akşam gazetesi yer ayırırken, Bugün gazetesi, Cumhuriyet Gazetesi, Güneş Gazetesi ise hiç yer vermedi. Hürriyet, Habertürk, Milliyet ise logo yanında haberi kullanırken, Ra

dikal sürmanşetinde kutu içinde sadece yazı, Sabah ise Sürmanşette, İstanbul derbisinin yanında haberi gördü.