TRABZON (AA) - UEFA Avrupa Ligi L Grubu 4. hafta maçında deplasmanda Lokeren ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Belçika'ya gitti.

THY'ye ait özel uçakla Trabzon'dan ayrılan kafilede, futbolcular, teknik heyet, yönetim kurulu üyeleri, basın mensupları ve  taraftarlar olmak üzere 110 kişi yer alıyor.

Başkent Brüksel'e yaklaşık 4 saatlik bir yolculuğun ardından ulaşacak olan bordo-mavililer, buradan  karayoluyla konaklayacağı Gent kentine geçecek.

Bordo-mavili takımın kafilesinde sakatlıkları süren kaleci Onur Recep Kıvrak, Aykut Demir ve Deniz Yılmaz, UEFA listesinde bulunmayan Özer Hurmacı, Ferhat Yazgan, Serdar Gürler, Mustafa Akbaş ile kadro dışı kalan Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru, yer almıyor.

Karadeniz ekibinin 18 kişilik futbolcu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Fatih Atik, Soner Aydoğdu, Belkalem, Cardozo, Constant, Bosingwa, İshak Doğan, Salih Dursun, Mehmet Ekici, Yusuf Erdoğan, Waris, Medjani, Musa Nizam, Fatih Öztürk, Papadopoulos, Yatabere, Sefa Yılmaz ve İbrahim Demir.

- Lokeren programı

Trabzonspor, bu akşam Belçika'da basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla Lokeren maçının hazırlıklarını sürdürecek ve yarın yerel saatle 17.30'da maçın oynanacağı Daknam Stadı'nda son çalışmasını gerçekleştirecek.

Antrenman öncesi 17.00'de teknik direktör Vahid Halilhodzic, basın toplantısı düzenleyecek.

Lokeren Teknik Direktörü Peter Maes ise yarın saat 13.00’de Daknam Stadı'nda basın toplantısı yapacak. Basın toplantısının ardından Belçika temsilcisi, 13.30’da stadyumda yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak.