Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş yönetiminde Cemil Usta Sahası'nda yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Glowacki, Halil, Vittek, Polonya milli takım kampından henüz dönmeyen Adrian ile milli takım kamplarından sakat dönen Burak, Olcan ve Cech katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Mustafa Yumlu ise doktor kontrolünde koşu yaptı.

(A) Milli Futbol Takımı'nın antrenmanında takım arkadaşı Tolga ile çarpışarak sağ dizinden sakatlanan ve Slovakya ile yapılan hazırlık maçının ikinci yarısında oyuna giren Burak'ın ağrılarının öncekine oranla arttığı ve bu futbolcunun Beşiktaş maçına yetiştirilmeye çalışıldığı belirtildi.

Daha önce Mersin İdmanyurdu maçında sağ ayak bileğine darbe alan Olcan'ın da Slovakya maçın ardından sakatlığının nüksettiği ve bu oyuncunun da Burak gibi Beşiktaş maçına yetiştirilmeye çalışılacağı, Cech'in ise sakatlığının daha hafif olduğu ve maçta forma giymesinin beklendiği ifade edildi.

Glowacki ve Vittek'in Beşiktaş maçında oynayamayacakları, Halil Altıntop'un da oynamasının zor olduğu kaydedildi.Bordo-mavililer, yarın Beşiktaş ile yapacağı maçın hazırlıklarını basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla sürdürecek.

-Lee Yong antrenmanda-
Trabzonspor'un Güney Koreli eski oyuncusu Lee Young, bordo-mavili takımda antrenörlük stajı yapmak için Trabzon'a geldi.Güney Kore'nin FC Kangwon takımında yardımcı antrenörlük yapan Lee Yong'un 3 hafta süreyle takımla birlikte antrenmanlarda yer alacağı belirtildi.