Trabzonspor, İngiliz Watford FC Kulübünde forma giyen Cezayirli Essaid Belkalem’i kiralarken, 2 futbolcuyla da görüşmelere başlandığını duyurdu.
Bordo-mavililerin Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) transferle ilgili yaptığı açıklamada, "Watford FC kulübünün profesyonel futbolcusu Essaid Belkalem’in, satın alma opsiyonlu olarak 1 (bir) yıl süre ile kiralanması hususunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Watford FC’ye kiralama bedeli olarak 450 bin Euro ödenecektir. Essaid Belkalem ile yapılan 1 (bir) yıllık anlaşmaya göre oyuncuya, 2014-15 futbol sezonu için 700 bin Euro garanti ücret ödenecektir" ifadeleri yer aldı.

İKİ FUTBOLCUYLA GÖRÜŞMELER DE BAŞLADI
Kulüpten yapılan bir diğer açıklamada ise, “Profesyonel futbolcu Kevin Constant’ın kulübümüze transferi konusunda AC Milan ve futbolcu ile, profesyonel futbolcu Musa Nizam’ın kulübümüze transferi konusunda Antalyaspor A.Ş. ve futbolcu ile, serbest statüdeki profesyonel futbolcu Carl Medjani’nin kulübümüze transferi konusunda futbolcu ile görüşmelere başlanmıştır” denildi.
(İHA)