Basketbol ligi ekiplerinden Trabzonspor Medical Park'ta başantrenör Nenad Markoviç'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

Ligde iyi sonuçlar alamayan, Türkiye Kupası'ndan ve Eurocup'tan elenen Trabzonspor Medical Park, tartışılmaya başlayan başantrenör Nenad Markoviç'le yollarını ayırdı. Konuyla ilgili bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, "Başantrenörümüz Nenad Markoviç'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Markoviç'e kulübümüze yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eder bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz" ifadesi kullanıldı.
Trabzonspor Medical Park'ta başantrenörlük için Ahmet Kandemir'in isminin geçtiği öğrenildi.
Markovic, Trabzonspor ile ilgili bir veda yazısı yayınladı.

Markovic, "15 aydır beraber verdiğimiz mücadele ve üstün başarılardan dolayı; öncelikle Abiş Hopikoğlu  ile  Sayın Muharrem Usta’ya, Genel Menajer Nihat Mala’ya ve bana destek olan bütün yönetim kurulu üyeleri, teknik ekibe, takımla birlikte olan tüm çalışanlara ve oyunculara teşekkür ediyorum.
Destek ve sevgilerinden dolayı da özellikle taraftarlara teşekkür etmek istiyorum.  Onları hiçbir zaman unutmayacağım. Ben ve ailem için Trabzon ikinci evimiz gibiydi. Ve bu şehrin insanları bize ailemiz gibi davrandı.  Bu şehirden, beraber ulaştığımız tarihi başarılardan sonra başım dik ayrılıyorum. Takıma ve oyunculara gelecek müsabakalarda başarılar diliyorum"