61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor Futbol takımı gerek saha sonuçları olarak gerek ekonomik yönden tarihinin en kötü günlerini geçirirken, Muharrem Usta’nın başkanlığı öncesi tam destek verdiği Medical Park Trabzonspor Basket takımında da işler her geçen gün kötüye gidiyor.

 Trabzonspor’a başkan olmadan basketbol kulübüne tam destek veren, ödemeleri zamanında yapan Başkan Muharrem Usta’nın, Trabzonspor başkanlığı sonrası Medical Park Trabzonspor Basket takımını adeta unuttuğu ifade edildi. 

Basketbol kulübü sporcularının ödemelerinin bu sezon hiç düzenli yapılmadığını ifade eden menajerler bu nedenle oyuncuların idmanlara dahi çıkmak istemediklerini ifade ediyorlar. Ekonomik krizin saha sonuçlarına büyük etki ettiği Medical Park Trabzonspor Basketbol Kulübü’nde sponsor olan Medical Park firmasınında ödeme yapmadığı ifade edilirken, Usta’nın basketbol kulübü başkanı Abiş Hopikoğlu ile arasında sorun olduğu ve bu nedenle basket takımının kötü gidişini çok dikkate almadığı ifade ediliyor. 

2013 yılında şampiyonluk kupasını kaldıran 2014-2015 sezonunda Eurochallenge finali oynayan ve yine aynı sezon ligde ilk 4 e kalan, 2015-2016 sezonunda Eurocupta başarılı sonuçlar elde eden Trabzonspor Medical Parkta’ki  gelinen bu üzücü tablonun nasıl düzeleceği ise merak konusu.