Trabzonspor’da beklenen, özlenen galibiyet bir türlü gelmiyor... 2’si Şampiyonlar Ligi’nde olmak üzere son  7 maçta 3 puanı bir arada göremeyen Bordo-Mavililer, Süper Lig’de lider Galatasaray’ın 10 puan gerisinde kalırken, Play-Off barajı olan ilk 4’ten de giderek uzaklaşıyor. 4. sıradaki Eskişehirspor’la arasında 5 puan fark bulunan Karadeniz temsilcisi, işte bugidişata Fenerbahçe maçıyla son vermenin hesapları içinde. Pazar günü Kadıköy’de oynanacak derbiyi kazanarak hem galibiyet hasretini dindermeyi hem de moral olarak toparlanmayı hedefleyen Fırtına’da, olası bir mağlubiyet ise lig yarışında derin darbe anlamına geliyor.

SEANSLAR BAŞLIYOR
Teknik direktör Şenol Güneş, zorlu mücadeleye takımını işte bu bilinçle, zorlu şartlar altında hazırlayacak. Tecrübeli hoca terapi seanslarına bugünden itibaren başlayarak motivasyonu artırmayı planlıyor.

ANTREMANLAR KAPANDI
Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Trabzonspor'da, antrenmanlar basın mensuplarına kapandı.
Ligde son 5 maçta puan kayıpları yaşayan bordo-mavililerde, teknik direktör Şenol Güneş, Gençlerbirliği maçının ardından antrenmanları basına kapattı.
Bordo-mavililer, 17 Aralık Cumartesi günü Trabzon'da basına kapalı olarak çalışmalarını tamamladıktan sonra uçakla İstanbul'a gidecek.