Sezon başında olduğu gibi devre arasında da transferin en hareketli takımlarından Trabzonspor, Erkan Zengin transferinde mutlu sona yaklaştı.
Hakan Arıkan’la sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşan, Uğur Demirok’la da 3,5 yıllık sözleşme imzalayan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’de transferi en çok konuşulan isimlerin başında gelen Erkan Zengin transferinde mutlu sona yaklaştı. Daha önce Eskişehirspor ile anlaşmaya varan Karadeniz ekibi, aradaki pürüzleri gidermesinin ardından oyuncuyu da Trabzon’a getirecek.
Sezon başında yaptığı transferlerle transfer şampiyonu olan ancak bunu ligde puan sıralamasına yansıtamayan Trabzonspor, devre arasında da kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor. Yaptığı transferlerden çok fazla bir verim alamayan Karadeniz ekibi Aytaç Kara ve Tolgay Arslan’ı da kadrosuna katarak transferi kapatmayı planlıyor.

BOURCEANU ROMANYA’DA KALACAK
Orta sahada yaşanan sıkıntı nedeniyle devre arasında Trabzon’a gelmesi tartışılan Bourceanu’nun sezon sonuna kadar Romanya’da kalacağı belirtildi. Bordo-mavili takımın yabancı kontenjanı müsait olmamasından ötürü bu oyuncunun Steaua Bükreş’te kalacağı bildirildi.

HURMACI RAHATLAMAK İSTİYOR
Trabzonspor’da kiralık olarak forma giyen Özer Hurmacı, bordo-mavili kulüple sezon sonuna bitecek olan sözleşmesi nedeniyle sıkıntılı günler yaşıyor. Şu ana kadar Özer’in bonservisi konusunda olumlu bir sonuç alamayan Karadeniz ekibi, önümüzdeki günlerde Kasımpaşa’nın kapısını çalmaya hazırlanıyor. Trabzonspor’da kiralık olarak forma giyen oyuncu, yönetimden bir an önce bonservisinin sorununun çözülmesini bekliyor.
(İHA)