Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında Osmanlıspor’u konuk edecek olan Trabzonspor’da futbolcular hırs küpü. Bordo-mavili oyuncular, Teknik Direktör Ersun Yanal’dan formayı almak için kıyasıya mücadele ediyor.
Spor Toto Süper Lig’de son iki maçında 1 galibiyet ve 1 beraberlik alan Trabzonspor, sahasında ağırlayacağı Osmanlıspor karşısında mutlak galibiyet hedefliyor. Lige verilen milli arada sıkı bir çalışma gerçekleştiren bordo-mavililer hazırlıklarını tam kadro sürdürürken, futbolcuların formayı kapmak için ortaya koydukları mücadele ise Teknik Direktör Ersun Yanal’ın yüzünü güldürüyor.
Yapılan antrenmanların maç havasında geçtiği Trabzonspor’da, futbolcuların Ersun Yanal’dan formayı kapmak için sakatlanma riskine rağmen ortaya koydukları mücadele dikkat çekiyor. "Hiçbir oyuncunun forması garanti değil. Hak eden alır" mesajını sezon başında veren deneyimli çalıştırıcı, ortaya çıkarmak istediği agresif ve maç boyunca mücadele eden takım için titiz bir çalışma yürütürken, futbolcuların bu doğrultuda istekli ve arzulu olmaları morallleri yükseltiyor.

SUK VE IBANEZ İLK ON BİRE YAKIN
Milli arada Ibanez ve Suk’ın fizik performanslarını arttırmak için özel program uygulayan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, iki oyuncuya da Osmanlıspor maçında ilk on birde görev vermeyi düşünüyor. Maç öncesi yapılacak olan antrenmana kadar herhangi bir aksilik çıkmaması durumunda Yanal’ın, Güray’ın yerine sol bekte Ibanez’i ileri uçta da Muhammet Demir’in yerine Güney Koreli Hyun-jun Suk’a şans vermesi bekleniyor.

HEDEF SERİ GALİBİYETLER
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın, camianın güvenini ve desteğini almak için seri galibiyetler almak zorunda olduklarını futbolcularıyla paylaştığı öğrenildi. Hem takım olma adına hem de zorlu süreci olumlu geçirme adına Osmanlıspor galibiyetinin önemine vurgu yapan deneyimli teknik adam her maçın kendileri için önemli olduğunu belirtti.
(İHA)