Karşılaşma Trabzonspor'un üstünlüğü ile devam ederken futbolcuların performansları dikkat çekti.

Bizde sizler için maçtan kısa kısa notlar derledik...

Kaptan Onur vücudunu siper etti
Kaleci Onur Kıvrak, penaltıyı kurtardıktan sonra cansiperane bir şekilde, sakatlanma pahasına vücudunu ortaya koyarak, dönen topun da gol olmasına izin vermedi. Marin, Trabzonspor'daki ikinci golünü atarken, Sefa Yılmaz bu sezonki gol siftahını yaptı.

Yusuf'un gözyaşları
Kayserispor maçının 66. dakikasında Sefa'nın yerine oyuna giren Yusuf Erdoğan, bordo-mavili taraftarın gazabına uğradı. Taraftarın tepki gösterdiği Yusuf, gözyaşlarına boğuldu. Hami Mandıralı, ağlayarak takım otobüsüne binen Yusuf ile ilgili, "Bütün oyuncularımız kıymetli. Sonuna kadar bu oyuncularımızla gideceğiz. Şimdilik eleştiriyi bıraksınlar" dedi.

Muhammet son anda
Trabzonspor'da cuma günü yapılan idmanda sağ bileğine Douglas'ın darbesiyle sakatlanan ve camiaya korku yaşatan Muhammet Demir, Kayserispor karşısında ilk 11'de görev yaptı. Maç öncesi teknik direktör Hami Mandıralı ile görüşen ve forma giymek istediğini belirten Muhammet Demir, sağlık heyetinin de onay vermesi sonucu sahaya çıktı.

Penaltı fobisi
Daha önce Cardozo ile iki, N'Doye ile bir penaltıdan faydalanamayan Trabzonspor, yeni golcüsü ile de penaltıdan faydalanamadı. Muhammet Demir karşılaşmanın 47'de penaltıdan faydalanamazken, Trabzonspor bu sezon ligde 4. kez penaltı kaçırmış oldu. Bordo mavililere bu sezon 6 penaltı çalındı ve Mehmet ikisini gole çevirdi. Fırtına bu sezon en çok penaltı kaçıran takım.

Zeki gole sevinmedi
Kayserispor'un golünü atan Zeki Yavru'nun sevinmemesi dikkat çekti. 61 numaralı forması ile mücadele eden Zeki, "Trabzonspor eski değil benim takımım. Kiralık olarak oynuyorum. Ekmek yediğim kulübüme elimden gelenin en iyisini vermeye çalışıyorum. Artık kurtuluş savaşımız başladı" dedi.