61SAAT SPOR SERVİSİ - SAMET EMİRZEOĞLU
 
Geçtiğimiz günlerde babası ile birlikte Trabzonspor’un yeni stadı Medical Park Arena’ya giden 9 yaşındaki İrem Gediağaç, burada büyük bir sevinç yaşadı.
 
EN BÜYÜK HAYALİYDİ
Babasının sürpriz yaparak stada getirdiği minik taraftar İrem, bir süre heyecanını gizleyemedi. Ardından tribünde yerini alan İrem, babasının “ne hissediyorsun” sorusuna ise “En büyük hayalimdi” cevabını verdi.
 
KISA SÜREDE YÜZ BİNLER İZLEDİ
Yaşanılan bu duygu dolu anlar sosyal medyada hızlı bir şekilde yayılırken, görüntüler tüm taraftarlar tarafından büyük bir beğeniyle karşılandı.
 
DUYGULARINI 61SAAT’E ANLATTI
Biz de 61saat ekibi olarak minik taraftar İrem ile buluştuk ve o anlarda neler hissettiğini sorduk. Babasının ‘Seni maça getireceğim’ söylemini halı saha maçı olarak anlayan İrem, stada geldiğinde ise herkesin onu alkışladığını ve bu nedenle farklı duygular yaşadığını söyledi.
 
NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM
İrem, “Babam ve abim maçlara gidiyorlardı. Gidemedikleri zamanlarda da evde hep beraber maçları izliyorduk. Trabzonspor sevgim buradan geliyor. Babam da bana sürpriz yaptı. Hiç beklemiyordum. Bir anda stada girince hangi duyguyu yaşayacağımı şaşırdım. Çünkü ilk defa maça gidiyordum. Futbolcuları da yakından gördüm” dedi.
 
ONUR KIVRAK İLE TANIŞMAK İSTİYORUM
İrem, diğer büyük hayalinin kaleci Onur Kıvrak ile görüşmek olduğunu ifade ederek, “Takımdaki en çok sevdiğim oyuncular Onur Kıvrak, Olcay Şahan ve Yusuf Yazıcı. Onur Kıvrak ile tanışmak istiyorum” diye konuştu.


 
TRABZONSPOR’DAN JEST
İrem’in statta yaşadığı duygu dolu anların görüntüleri Trabzonspor’u da harekete geçirdi. Bordo-Mavili kulüp, Medical Park Arena’da oynanacak olan Medipol Başakşehir karşılaşmasında İrem’i, maç öncesinde düzenlenecek seremoniye kaptan Onur Kıvrak’la çıkaracak. Böylelikle minik taraftar İrem, en büyük hayallerinden birini gerçekleştirmiş olacak.
 
TÜM ÇOCUKLARIN BU DUYGUYU YAŞAMASI GEREKİYOR
İrem’in babası Muhammet Gediağaç ise, İrem’in bugüne kadar maça gitmemesinin sebebinin tribünde olan olaylardan ve küfürlerden dolayı olduğunu söyledi. Gediağaç, “Bugüne kadar eziklik duymasın diye maça gitmedi. Anne baba olarak çok istediği halde getirmedik. Stadyumda yaşanan uygunsuz tezahüratlardan dolayı bu kararı aldık. Kayseri maçına gitmesi de bir sürpriz olarak gerçekleşti. Statlarda kötü tezahüratlar olmadığı sürece aileler çocuklarını maçlara getirsinler. Şimdiye kadar İrem’in maça gitmemesi bir eksiklikti. Tüm çocuklarımızın bu duyguyu yaşaması gerekiyor. Kulüp anlamında da Trabzonspor, sosyal sorumluluk kapsamında çocuklara bu tür etkinliklere yer veriyor, sahip çıkıyor. Bunu da daha önce Mardinli çocukları stada getirerek yapmıştı. Biz de taraftar olarak kulübümüzün yaptığı bu çalışmaları izleyip takdirle karşılıyoruz. Trabzonspor’a gönül vermiş taraftarlar olarak bu bizi çok sevindiriyor. İrem’in sevinci bütün taraftarlarımızın sevinciyle eş değerdir. İrem bunu dışarıya yansıtarak taraftarımızın duygularına tercüman oldu. İzleyen herkes kendini duygularını canlandırdı. İrem’e destek veren Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.