KONGREDEN CANLI YAYIN

-Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in bu konuşmasından sonra Genel Kurul'un en önemli anları bitti. Kurul üyeleri de salonu terk etmeye başladı.

- Trabzonspor GEnel Kurulu'nun en kritik anına geldi. Bütün raporların ibrazı ile ilgili oylama yapıldı ve yönetim ibra edildi.

-Trabzonspor Mali Genel Kurulu'nda üye aidatları ile ilgili arttırma konusu gündeme geldi. Divan Başkanı Ali Özbak şuanda kürsüde konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunuyor. Aidatlar yılda 60 TL ilk üyelik başvuru için 500 TL olarak belirlendi.Bu aidatların arttırılması ile ilgili bir önerge gelmediği için rakamlar aynı kaldı ve kabul edildi.

-Denetleme Kurulu Raporu okunarak Genel Kurul tarafından onaylandı.

-Buğran Atalay, " Trabzonspor yönetiminin yaptıklarını hiç sayamayız. Bu yönetimi ve başkanı alkışlamak istiyorum. Şuanda oynan bir oyun var. Bir maçta iki futbolcu dışarı atılıyor. Ama biz gücümüzü gösteremiyoruz. Burada Fenerbahçe çok güçlü. Buna göz yummamalıyız"
 
-Gürsoy, "Trabzonspor camiası sınıfta kaldı. Yani bizim arkadaşlarımız bu pisliğe bulaşmadı diye mi yanlarında değildik. Ben hep düna kadar Divan Kurulu derdim hiç bir zaman Trabzonspor'un yanında olmadı. Kişilerden yana oldu. şimdi bu kişiler ve camia böyle bir konumda bile yönetimin yanında değilsek yoksa biz yine kişilerden yanamıyız. Biz bunu eleştireceğiz. Kol kırılır yen içinde kalır"

-Trabzonspor eski yöneticilerinden Ömer Gürsoy, konuşuyor: "Biz genelde Genel Kurullarda eğer seçim varsa o heyecanı hep yaşamak isteriz. Genel Kurulda genellikle seçim olduğu zaman önem arz ederler. Ama bugün Trabzonspor'un Türk sporunun geçtiği dönemde böyle bir mali genel kurulun çok önem arz ettiğini düşünüyorum. Bilançolarda gördüğünüz rakamlar bütün yöneticilerin o politikalarını görürsünüz. Diğer seçimlerden çok daha önemli olan bu mali genel kurul hele hele Trabzonspor için çok önemli olmasa gerek. Trabzonspor yönetim kurulunun harcadığı her bir kuruşun sadece sportif anlamda değil Trabzon'un ekonomisi anlamında ne kadar önemli olduğunu bize gösterir. Türk Futbolunun geçtiği bu dönemde bu mali genel kurulu daha teknik boyutu ile umarım benden sonrakiler değerlendirme yapar. Türk futbolunda yaşanan bu deprem oluşan yasal konumlar nasıl oluştu herkes biliyor. Bir kaç örnek vermek istiyorum.

 
- Başkan Sadri Şener'i istifaya çağıran yönetim kurulu eski üyesi Ali Sürmen, beraberinde Hayrettin Hacısalihoğlu ile birlikte salona geldi. Kürsüye hakim bir yerde oturdular. 

- Genel Müdür Sinan Zengin, Avrupa Kupalarındaki başarıdan kulüp kasasına 22 milyon Euro girdiğini açıkladı. 


- Kulüp Genel Müdürü Sinan Zengin yönetim kurulu 42. Dönem Faaliyet Raporu'nu okumaya başladı. Genel Kurul Salonu'na daha çok bu yönetimin destekleyen gruplar ve kişiler geldi. Genel Kurul öncesi medyada Trabzonspor yönetimini ve Başkan Sadri Şener'i sert dille eleştiren gruplardan kimse 10.26 itibariyle salona gelmediler. Özellikle bu kişilerin salonda olmaması Genel Kurulu sakin ve sessiz geçeceği izlenimi veriyor. 

-Divan başaknı Algan'ın konuşması ile başlayan kongre ardından 1 Dk.'lık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam ediyor. 

- Genel Kurul başladı. Divan Başkanlığına Avukat İlhami Algan getirildi. Oluşan Divan yerini aldı. Genel Kurul Üyleri salona gelmeye başladı.

  
                                          AYRINTILAR

- Trabzonspor'un bu yıl menajerlere toplam 4 Milyon 500 Euro ücret ödedi. En fazla menajerlik ücreti ise 1 Milyon Euro ile Zokora'nınkine verildi, en az menajerlik ücreti ise 200 Bin Euro'la Umut Bulut'un kine ödendi.

- Trabzonspor Başkanı Sadri Şener salona giriş yaptı.

- Trabzonspor bu yıl sattığı futbolculardan ise 9 Milyon 500 Bin Euro gelir elde ederken en yüksek rakam 3 Milyon 500 bin Euro'la Umut Bulut'tan gelir elde etti.

-Trabzonspor bu yıl transfere yaklaşık 25 Milyon Euro harcarken en fazla 5 Milyon 250 Bin Euro'yla Adrijan'a ödedi. Ardından 5 milyon Euro'la Zokora ve 4 Milyon Euro'la Henrique geliyor.

-Üyeler kongre salonunu doldurmaya başladı.

-Bekleme salonu yavaş yavaş doluyor.

-Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar salona girdi.

-Yönetim Kurulu üyeleri salona giriş yapıyor.

-Üyeler katılım kartlarını almak için imza atıyor.

-Üyeler sandık numaralarını belirlemek için form dolduruyor.



Trabzonspor’un mali genel kurulu bugün başlıyor.

61saat.com genel kurulu canlı olarak okurlarına iletecek.

Hamamizade’deki genel kurul saat 10.00’da başlayacak.

Seçimsiz genel kurulda, Trabzonspor’un mali hesapları görüşülecek ve yönetimin ibrası oynalacak.

GENEL KURUL SALONUNDAN CANLI YAYIN..

BAŞKAN SADRİ ŞENER NE KONUŞACAK?...

Bugün kü genel kurula şike operasyonu ve Trabzonspor’un şike iddianemesindeki geçiş şekli damgasını vuracak.



Saat 10.00'da Hamamizade İhsanbey Kültür Salonu'nda başlayacak kongre için üyeler salonu gelmeye başladı. Salon dışında kayıtların yapıldığı kongrede salon şuanda boş... 

AYRINTILAR BİRAZDAN..

61saat.com’da….