TRABZON (AA) - Basketbolda, FIBA EuroChallenge Kupası L Grubu 2. tur ikinci maçında yarın ahasında Rusya'nın Enisey Krasnoyarsk takımını konuk edecek Trabzonspor Medical Park, ilk kez mücadele ettiği Avrupa kupalarında 8'inci maçından da galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Kulüp genel menajeri Nihat Mala, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk maçlarında Belçika'nın Antwerp Giants takımını 89-79 yenerek gruba iyi bir başlangıç yaptıklarını, Rusya temsilcisi karşısında da bunu sürdürmek istediklerini belirtti.

İlk kez mücadele ettikleri Avrupa kupasında oynadıkları 7 maçtan da galibiyetle ayrıldıklarını ifade eden Mala, "Hedefimiz ilk 8'e yükselmek. Bunun için her maça çıkıp galibiyetlerimizi sürdürmek ve bu  hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.

Mala, ilk maçını deplasmanda kazanan Rusya temsilcisin kupanın önemli takımlarından biri olduğunu kaydederek, "Çok zor bir maç olacak. Taraftarımıza her zamankinden daha çok ihtiyacımız var.  Onlarla hedeflerimiz yolunda ilerlemek istiyoruz" diye konuştu.

Hayri Gür Spor Salonu'nda yarın oynanacak karşılaşma 19.00'da başlayacak.