TRABZON (AA) - Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Alman futbolcu Marko Marin'i, Medipol Başakşehir ile oynadıkları Spor Toto Süper Lig maçında yedek soyundurdu.

Mandıralı, görevde bulunduğu 9 lig maçında da ilk 11'de görev verdiği Marin'i bu kez yedek bekletti. Orta alanda geçen hafta Gaziantepspor maçında olduğu gibi Mehmet Ekici ve Özer Hurmacı'yı sahaya süren bordo-mavili takımın çalıştırıcısı, sakatlıktan dönen Ramazan Övüç'ü de ilk 11'e dahil etti.

Son haftalarda kendisine verilen şansı iyi değerlendiren ancak geçen hafta sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayan Ramazan Övüç, iyileşmesinin ardından tekrar takımda yer buldu.


- Kale yine Esteban'ın


Trabzonspor'da, kalede Kosta Rikalı Esteban Alvarado forma giydi.

Ligde kaptan Onur Recep Kıvrak'ın sakatlığında kaleyi devralan ve son 4 maçta kalesinde 2 gol gören Esteban yine ilk 11'de sahaya çıkan isim oldu. Hafta içi takımla antrenmanlarda yer alan Onur, 18 kişilik maç kadrosunda bulunmazken, genç kaleci Yavuz Aygün yedek kulübesinde yer aldı.

Bordo-mavili takımda kart cezalısı Aykut Demir'in haricinde eksik futbolcu bulunmazken, bu oyuncunun yerine teknik direktör Mandıralı, stoperde Akakpo'ya şans verdi.

Gaziantepspor maçı öncesi ısınırken baş dönmesi nedeniyle kadrodan çıkartılan Muhammet Demir de ilk 11'de maça başladı, Cardozo yedek soyundu.

Trabzonspor'da Gaziantepspor maçına göre 4 oyuncu değişikliği yapıldı. Aykut Demir, Marin, Güray Vural ve Cardozo, Medipol Başakşehir karşısında 11'de görev almazken, bu oyuncuların yerine Akakpo, Ramazan Övüç, Erkan Zengin ve Muhammet Demir oynayan isimler oldu.


- Vefa paketleri verildi


Hüseyin Avni Aker Stadı'na veda sezonu kapsamında Trabzonspor tarihine adını yazdıran efsane oyunculara "Vefa plaketi" takdim eden Trabzonspor Kulübü, Medipol Başakşehir maçı öncesi de bu organizasyonu sürdürdü.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta ve yöneticiler, Mustafa Özkan Özbey, İsmail Çelik, Alper Boğuşlu, Şenol Ustaömer, Hasan Vezir, Mehmet Soykök, Erhan Çağlayan, Mahir Gürok, Şeyhmuz Suna, Nihat Tümkaya, Orhan Çıkırıkçı, Ogün Temizkanoğlu ve Osman Şatır'a plaket takdim etti.

Trabzonspor taraftarları karşılaşmaya fazla ilgi göstermedi. Hüseyin Avni Aker Stadı'nın tribünlerinde yaklaşık 4 bin taraftar yer aldı.

Her iki takım oyuncuları sahaya "Türk Polisi Hukukun Uygulama Teminatıdır" yazılı pankart ile çıktı.

Hafta içinde vefat eden A Milli Takım eski oyuncusu Yorgo "Koço" Kasapoğlu ve eski TFF Denetleme Kurulu Başkanı Engin Berker için maç öncesi saygı duruşunda bulunuldu.