Trabzonspor Basketbol Takımı'ndaki istifa depremleri sonrası ilk güzel haber geldi.
CAMİAYI MÜCADELEYE DAVET ETTİ
TB2L’de istediği sonuçları alamayan Trabzonspor Basketbol takımı koçu Halil Üner bir süre önce istifa etmiş istifasının gerekçelerini şu şekilde açıklamıştı;”BEKO Basketbol Ligi’ne çıkarmayı amaçladığımız takımımızın arzu ettiğim seviyeye ulaşamaması beni derinden üzmüştür. Bu durumun sorumluluğunu taşıyan ve bedel ödemesi gereken tek kişi benim. Önümüzde bulunan 25 maçlık uzun maratonda inşallah ödediğim bu bedel ve üzüntü boşa gitmez. Takımımızın yeniden layık olduğu Beko Basketbol Ligi’ne dönmesini dilerim."

ARDINDAN ERKULOĞLU
Halil Üner'in istifasıyla deprem yaşayan Bordo Mavili Basketbol Takımının yönetimde ikinci adamı Trabzonspor Basketbol Takımı Asbaşkanı Levent Erkuloğlu da istifa ettiğini açıklaması camiayı ikinci kez sarstı.

YARIN İDMANA ÇIKACAK
Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Mehmet Yiğit Alp, camiayı bu derin krizden kurtarmak için verdiği uğraşlar sonuç verdi. Türkiye'nin tecrübeli basketbol hocalarından Hasan Özmeriç, takımın başına geçti. Yarın idmana çıkacak olan tecrübeli hoca'ya teknik kadro oyuncular hakkın geniş ve detaylı bir rapor sundu.

ÖZMERİÇ'İN POTA BAŞARISI..
2005-2006 yılında Ted Kolejliler'in Baş Antrenörlüğüne getirilen Özmeriç, TED Kolejliler'i sezon sonu BBL'ye çıkarıp, 2006-2007 sezonunda da Play-off'lara sokma başarısını gösterdi.

Özmeriç, Trabzonspor'un şampiyon olarak Beko Basketbol Ligi'ne çıktığı 2009-2010 sezonunda Selçuk takımını final four oynatıp, 4 takımın bulunduğu final four'da 5 galibiyet 1 mağlubiyetle şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor'u yenen tek koç olmuştu.