TRABZON (AA) - Trabzonspor taraftarının, Akyazı Stadyumu kombine kartına yoğun ilgi gösterdiği bildirildi.

Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, bugün saat 13.00 itibarıyla Akyazı Stadyumu kombinelerinin Avni Aker Stadyumu ve Ziyabey Sosyal Tesisleri’ndeki gişeler ile "www.passo.com.tr" internet adresinden satışa çıkarıldığı belirtildi.

Taraftarın kombinelere yoğun ilgi gösterdiğine dikkat çekilen açıklamada, "Başkanımız Muharrem Usta'nın, geçtiğimiz günlerde Akyazı Stadyumu'ndan 'bordo' diye seslendiği taraftarlarımız, kombinelerini aldıktan sonra Trabzonspor TV mikrofonlarına 'mavi' diyerek cevap verdi." ifadesi kullanıldı.

Bordo-mavili taraftarların, başkana ve yönetime her anlamda güvendikleri de vurgulanan açıklamada, taraftarların şu görüşlerine yer verildi:

"Çok güzel işlerin altına imza atıyorlar. Bizler forma alarak katkımızı sağladık. Şimdi yeni yuvamız olacak Akyazı Stadyumu'nda yerimizi almak için kombinelerimizle destek veriyoruz. Kulübümüz zor günlerden geçti. Başkanımız, 'bu sene yapılanma senemiz' dedi. Gelecek yılın iskelet kadrosunu oluşturacak iyi bir takım kuruldu. Biz taraftarlar olarak sabırla takımımıza gereken desteği vereceğiz. Trabzonsporumuz bizi göreve çağırdıktan sonra gerisi teferruattır."