Yeni sezon hazırlıklarını Macaristan’nın Györ kentinde sürdüren Trabzonspor, sabah yaptığı antrenmanla günü tamamladı.
Hazırlık maçında Macaristan’ın MTK Budapeşte takımını 5-0 gibi farklı bir sonuçla mağlup eden Karadeniz ekibi, sabah hafif bir antrenman yaptı. Basına kapalı gerçekleşen antrenmanda dünkü maçta 90 dakika forma giyen oyuncuların rejenerasyon, diğer oyuncuların ise aerobik koşu yaptıkları belirtildi.

ONAZİ KAMPA KATILDI
Trabzonspor’un dün İstanbul’a getirdiği Lazio’nun 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Ogenyi Onazi, bordo-mavili takımın Macaristan kampına katıldı. Dün gece kampa katılan oyuncunun sabah gerçekleştirilen antrenmanda yer almadı.

TRABZONSPOR, GYMORT İLE KARŞILAŞACAK
Macaristan kampında ilk 3 maçında galip gelen Trabzonspor, yarın dördüncü hazırlık maçında Macaristan 1. Lig ekiplerinden Gyirmot ile TSİ 21.00’de karşı karşıya gelecek.

CASTİLLO KAMPA KATILACAK
Trabzonspor’un görüşmelere başlandığı bildirdiği Fabian Castillo’nun transferindeki pürüzlerin giderileceği ve takımın kampına katılacağı belirtildi. Trabzonspor Kulüp Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Fabian Castillo, bu akşam kampa katılıyor. Major League Soccer imzası Cuma’yı bulur. Topla beraber rakibin içinden geçecek umarım "ifadelerini kullandı.
(İHA)