Her iki karşılaşmanın raporlarını inceleyen TFF Hukuk Müşavirliği departmanı hem Beşiktaş'ı hem de Trabzonspor'u PFDK'ya sevketti. EvindeG.Saray'ı ağırlayan ve aldığı 3-0'lık yenilgi ile büyük bir şok yaşayan bordo-mavililer taraftarlarının neden olduğu saha olaylarından dolayı Profesyonel Disiplin Kurulu'na sevkedildi.  Raporda sahaya atılan yabancı maddelerden dolayı üç kez duraksama yaşandığı ve atılan cisimlerin oyunculara isabet etmesine değinildiği bu nedenle Trabzonspor'a 1 maç saha kapama cezası gelebileceği öğrenildi. 

Bordo-mavililer ceza alması halinde ilk yarının son haftasında Orduspor'la evinde oynadığı karşılaşmayı başka bir ilde oynamak zorunda kalacak. YineTrabzonspor gibi haftayı moralsiz kapayan Beşiktaş da temsilci raporlarında yer alan “çirkin ve kötü tezahurat” eyleminden dolayı Hukuk Müşavirliği  tarafından disiplin kuruluna sevkedildi.  
Bu sezon 3 kez aynı ihlali gerçekleştiren siyah-beyazlılar 
PFDK tarafından İ.B.Belediye maçında yapılan kötü tezahuratla ilgili isnat edilen eylemin unsurlarının oluştuğuna kanaat getirdiği takdirde 4. kez aynı ihlali gerçekleştirmekten dolayı 1 maç seyircisiz oynama cezası alacak.  

GALATASARAY MAÇINDA SAHAYA AYAKKABISINI ATTIĞI İLERİ SÜRÜLEN TARAFTAR KONUŞTU... OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ