DEVRE arası için gizlice transfer çalışması yapan Trabzonspor, Arjantin'in Boca Juniors takımının başarılı stoperi Matias Caruzzo'yu göz hapsine aldı. Bu arada Giray'ın Milli Takımkampında sakatlanması bordo mavili takımda şok etkisi yarattı. 

Trabzonspor dış transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Real Madrid'de henüz istediği forma şansını bir türlü bulamayan Hamit Altıntop'u kiralama formülüyle kadrosuna katmak isteyen bordo mavililer, savunmayı da güçlendirmek istiyor. Polonyalı Pawel ve Piotr Brozek'ten bir türlü istediği verimi alamayan bordo mavililerin, Güney Amerika'ya yöneldiği öğrenildi. Trabzonsporlu yetkililer Boca Juniors'un 27 yaşındaki stoperi Matias Caruzzo'yu transfer listesinin ilk sıralarına çekti. Egemen'in gidişinin ardından sol ayaklı bir stoper sıkıntısı çeken bordo mavililerin bu boşluğu Caruzzo ile doldurmak istediği ve bu transfer için her türlü girişimin yapılacağı belirtildi. 

GİRAY, Mersin İDMANYURDU MAÇINA YETİŞTİRİLMEYE ÇALIŞILACAK 

Bu arada A Milli Takım'ın Hırvatistan'la oynadığı maçta görev yapan Giray'ın, ardından devam eden çalışmalarda ağrıları nedeniyle Milli Takım kadrosundan çıkartılması şok etkisi yarattı. Giray'ın sağ kasık iç bölgesindeki adale grubunda birinci derece zorlanma tespit edilmesinin ardından bordo mavili kulübün sağlık heyeti başarılı, savunma oyuncusunuMersin İdmanyurdu ile oynanacak olan maça yetiştirmek için seferber olacak. Giray'ın 2–3 gün dinlenmesi gerektiği ve bu süreçte tedavisinin sağlıklı bir şekilde tamamlanabileceği belirtildi. 

POTAYA BİR TAKVİYE DAHA 

Beko Basketbol Ligi'nde dün Olin Edirne'yi deplasmanda mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini elde eden Trabzonspor, Mark Salyers'in ardından bir transfer daha gerçekleştirdi. Bordo mavililer en son İsrail'in Barak Netanya takımında forma giyen 1.96 boyundaki Elton Brown'ı transfer etti. Brown'ın bu hafta içerisinde Trabzon'a gelerek takımla birlikte çalışmalara başlayacağı belirtildi. Kariyerinde maçlarda ortalama 22.1 dakika görev alan Elton Brown, 10.5 sayı ve 6.2 ribaund ortalaması ile oynuyor.