Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Ahli takımından ayrılıp ülkesine dönen Jaja'nın yöneticilere ulaşarak, "Takıma tekrar geri dönmek istiyorum, bu kez her şey çok farklı olacak" dediği öğrenildi. Yöneticiler ise Jaja'ya bu konuda teknik direktör Şenol Güneş'in onayının alınması gerektiğini belirttiler. Kulüp Başkanı Sadri Şener'de Jaja'yı geri alma ihtimallerinin bulunduğunu söylerken Al Ahli Kulübü'nün oyuncusunu ucuza bırakmak istemediği bildirildi.

GALATASARAY'DA TALİP
Bu arada Galatasaray'ın da transfer etmek için devre olduğu Jaja'nın yüzde 25'lik hissesinin hala Trabzonspor'da bulunduğu hatırlatıldı. Jaja'nın Alanzinho'yu da arayarak takıma dönme isteğini teknik heyete aktarmasını istediği ifade edildi.

HÜRRİYET VE COSTA İÇİN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Bu arada yönetimin transfer listesinde yer alan Ankaragücü'nden Hürriyet ve Valencia'dan Ricardo Costa için görüşmelerin sürdüğü bildirildi. Yönetimin her 2 futbolcunun transferini bir an önce sonlandırmak istediği öğrenildi.

Öte yandan Trazonspor, Portekizli Ricardo Costa için Valencia'da oynayan Türk futbolcu Mehmet Topal'dan, "Çok iyi bir futbolcu. Alınırsa gerçekten ciddi katkılar yapacaktır" diye referans aldı.

PAWEL BROZEK MİLLİ FORMA İÇİN GİDECEK

Trabzonspor'da ilk yarıda fazla forma şansı bulamayan isimlerden olan Pawel Brozek, Polonya milli takımıyla EURO 2012 Avrupa Şampiyonası'nda mücadele etmek için forma giyebileceği bir takıma gitmek istiyor. Polonya Warsawa takımının ciddi şekilde ilgilendiği Pawel Brozek'in bonservisini vermek istemeyen Trabzonspor, oyuncuyu kiralık olarak göndermek istiyor. Piotr Brozek'e ise henüz talip olmadığı ifade edildi.

EREN, SERCAN VE BARIŞ'A TEKLİF

Bu arada Trabzonspor'un kadrosunda bulunan genç oyuncularından Eren Albayrak, Barış Ataş ve Sercan Kaya'nın kiralık olarak takımdan gönderilebileceği bildirildi. Gaziantepspor'un Eren, Samsunspor'un Sercan, Gençlerbirliği'nin de Barış Ataş'la ilgilendiği, 3 kulübe kiralanmaları konusunda görüşmeler yapılmaya başlandı. Şenol Güneş'in bu futbolcuların bonservisleri ile göndermelerine sıcak bakmadığı belirtildi.