61SAAT SPOR SERVİSİ- Samet Emirzeoğlu
 
Trabzonspor’un taraftardan sorumlu kulüp temsilcisi Kaya Yamak, Affetmezler Taraftarlar Grubu Başkanı Paşa Erbaş, Taraftarlar Derneği Başkanı Bekir Kodalak ve Çılgınlar Taraftarlar Derneği Başkanı Soner Saraç Beşiktaş maçı öncesi birlik ve beraberlik toplantısı gerçekleştirdiler.
 
TAŞKINLIK VE KÜFÜR OLMASIN
Burada açıklamalarda bulunan Çılgınlar Taraftarlar Derneği Başkanı Soner Saraç, Galatasaray maçındaki şölen havasını Beşiktaş maçında da sürdürmek istediklerini ifade ederek, “Buradan tüm Trabzonspor sevdalılarına sesleniyorum. Herkesi Beşiktaş maçına formasını ve atkısını alarak gelmesini bekliyoruz. Bunu yaparken de tamamen Fair Play hareketleri sergilemek istiyoruz. Hiçbir şekilde taşkınlık ve küfür gibi hareketlerin olmasını istemiyoruz” ifadelerini kullandı.
 
TEK YUMRUK OLACAĞIZ
Trabzonspor’un taraftardan sorumlu kulüp temsilcisi Kaya Yamak ise, “Çok güçlü ve Trabzonspor’a gerçekten yüreğinden bağlı bir şehirde yaşıyoruz. Tarihte görüldüğü gibi canını verebilecek derecede bu takımı seven taraftarlarımız var. Bu taraftarın hepsinin Trabzonspor’u bir adım daha ileriye atabilmek için tüm taraftar gruplarının tek bir yumruk olacağına inandığım için bu görevdeyim. Beşiktaş maçında da tek vücut olacağız” dedi.
 
FAZLA ZAMAN ALMAYACAK
Tüm taraftar gruplarıyla tek tek görüştüklerini belirten Yamak, “Bu birliğin tek bir yumruk haline gelmesi çok fazla zamanımızı almayacak. Gelecek sezon şampiyonluğun en büyük adayı olacak olan Trabzonspor’da taraftarın da bir arada olması gerekiyor” diye konuştu.
 
SİYASET TRİBÜNE GİRMEYECEK
Siyaseti tribüne sokmayacaklarını da söyleyen ekleyen Yamak, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Rizespor maçında taraftar grupları arasında istenmeyen olaylar yaşandı. Ancak hepimiz bir aileyiz. Evdeki kardeşler arasında nasıl kavgalar ve tartışmalar yaşanıyorsa biz de bir aileyiz ve bu ailenin içerisinde zaman zaman anlaşmazlık olabilir. Bu tartışmalar da uzun sürmez. Bize burada düşen görev de eskisi gibi tüm taraftar gruplarını bir araya getirmektir. Trabzonspor çatısı altında hiçbir problem yaşamadan tek yumruk halinde olacağız” şeklinde konuştu.
 
6 AYDIR ÇALIŞIYORUZ
“Yeni bir marş gelecek mi?” sorusunu yanıtlayan Çılgınlar Taraftarlar Derneği Başkanı Soner Saraç, “Bunun çalışmasını 6 aydır yapıyoruz. Kolay bir şey değil. Trabzonspor sevdalıların aklında kalması için hep beraber bu marşı yapmayı planlıyoruz. Müzik üzerine eğitim almış kişilerle de irtibat halindeyiz. Farklı taraftar grupları da bu girişimde bulunuyor olabilirler. Sonuç olarak Trabzonspor’a hizmet ediyoruz” dedi.