61SAAT SPOR SERVİSİ - Trabzonspor'a büyük hizmetler veren ve elde edilen Şampiyonluklarda büyük pay sahibi olan Özkan Sümer'in görevini anlaşmalı olarak bırakmasının ardından bu kez de yine Şampiyonluklarda büyük pay sahibi olan Ahmet Suat Özyazıcı'nın da kulüple yolları ayrıldı.
Trabzonspor resmi internet sitesinde yaptığı açıklama ile bu ayrılığı duyurdu. Ahmet Suat Özyazıcı'nın 'Mevcut görev tanımları içerisinde ayrılmasınan karar verildiğininin" duyrulduğu açıklama şu şekilde oldu: 

"Kulübümüze teknik adam olarak uzun yıllar hizmet eden ve Trabzonspor gerçeğinin ülke futboluna damga vurmasında başrolü oynayan Sayın Ahmet Suat Özyazıcı ile kulübümüzün yollarının mevcut görev tanımları içerisinde ayrılmasına karar verilmiştir. Eski Teknik Direktörümüz Sayın Şenol Güneş’in danışmanı olarak görev alan Sayın Özyazıcı tarafımızdan kendisine yakışan bir törenle uğurlanacak ve tarihimizdeki nadide konumunu ilelebet koruyacaktır. Trabzonspor Yönetim Kurulu olarak camiamız adına Sayın Özyazıcı’ya kulübümüze geçmişte ve bugün verdiği üstün hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında, sağlık, başarı ve mutluluklar diliyoruz."

KAYNAK: 61SAAT.COM