TRABZON (AA) - Spor Toto Süper Lig'de son 2 haftayı galibiyetle kapatan Trabzonspor, 4 günlük iznin ardından 1 Nisan Pazar günü Galatasaray ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına yarın başlayacak.

Bordo-mavililer, yarın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde toplanarak ligin 27. haftasında sarı-kırmızılı takımla oynayacağı maç öncesi ilk çalışmasını yapacak.

Karadeniz ekibi, milli maç arasında pazar günü 21 yaş altı takımı ile hazırlık maçı oynayarak milli maç arasını değerlendireceği belirtildi.


- Kadroda mecburi değişim


Ligin 25. haftasında 3-1 kazandığı Teleset Mobilya Akhisarspor ile ligin 26. haftasında sahasında 4-1 galip geldiği Evkur Yeni Malatyaspor maçlarına aynı 11 ile ilk kez çıkarak kadro istikrarı yakalayan bordo-mavililerde, teknik direktör Rıza Çalımbay, mecburi olarak değişime gidecek.

Orta alanda Nijeryalı oyuncu Ogenyi Onazi'nin kart cezası nedeniyle stoperde Hubocan'ın yer alması ve Okay Yokuşlu'nun da orta alandaki yerine dönmesi bekleniyor.


- 2018 yılında ilk gerçekleştirmeye çalışacak


Trabzonspor, Galatasaray karşısında galip gelerek 2018 yılında ilk kez 3 maç üst üste kazanmanın mücadelesini verecek.

Geçen yılın son dönemlerinde art arda 5 maç kazandıktan sonra yeni yıla ilk 5 maçta 4 beraberlik, 1 mağlubiyet alarak kötü başlayan Karadeniz ekibi, Teleset Mobilya Akhisarspor ve Evkur Yeni Malatyaspor maçının ardından 3'te 3 yapmaya çalışacak.