Kulüp Yönetimi bu tarihi düşüşün sorumlusu olarak hakemleri ve Karşıyaka gibi bazı takımların maçlarını bilerek verdiğini iddia ediyorlar. Konuyla ilgili de önümüzdeki günlerde açıklama yapacakları söylenirken şok yaşayan bordo mavili camia istifa haberi bekliyor.

Maç sonrası göz yaşlarını tutamayan Kulüp Başkanı

Mehmet Yiğit Alp’in çevresine, “Hakkımızı yediler. Beni yalnız bıraktılar. Yazıkları olsun. Daha burada durmamın bir anlamı yok” diyerek  istifa sinyali verdiği öğrenildi.

Yöneticiler Levent Erkuloğlu'nun da moralinin bozuk oluşu diğer yöneticileri de etkiledi. bazı yöneticilerin ise ikna turları yaptığı ve gece boyunca telefonların susmadığı hatta bazı yöneticilerin telefonlarını kapattığı iddia edilenler arasında. Özellike yönetim kurulu üyesi Saner Ayar'ın maçlara katılmaması, takımla ilgilenmemesi de yönetimde büyük eleştirilere neden olduğu son günlerde dillendiriliyordu.

TECRÜBESİZLİK DEDİ ÖZÜR DİLEDİ..


Beko Basketbol 1. Ligi’ndeki ekibimiz Trabzonspor evinde beşiktaş’a 81-77 mağlup olarak ligin bitimine bir hafta kala tarihinde ilk kez küme düşmenin acısını yaşadı.

Trabzonspor 2 yıl mücadele ettiği 1. Lige veda ederken, istifa edeceği söylenen Trabzonspor takımının koçu Halil Üner, Beşiktaş karşısında tecrübesizliklerinin kurbanı olduklarını belirterek, “Büyük üzüntü yaşıyoruz. Trabzon şehrinden ve Trabzospor camiasından bu acı tablo için özür dileriz” dedi.

KONUŞMA YASAĞIM VAR KONUŞAMAM

15 Nisan tarihinde Bandırma Kırmızı ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmada, protokol tribünü önündeki cama tekme atması ve camda ağır hasara neden olması sebebiyle Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Mehmet Yiğit Alp’e, 20 gün hak mahrumiyeti ve 4 bin lira para cezası verdiği için ağzını bıçak açmıyor. Istifalarla ilgili kendisine ulaştığımız Başkan Alp, “Şu anda konuşma yasağım var fakat ligin son maçı sonrası geniş bir basın toplantısı düzenleyeceğim” dedi.

İSTİFA EDEN YOK
Ayrıca Başkan Alp ve yöneticilerin ağznı bıçak açmazken şu ana kadar da resmen istifa dilekçesi gündeme gelmediği öğrenildi.

KONGRE HAZİRANDA
Öte yadan Kulübün haziran ayında genel kurulu olduğu, şimdiden başkanlık için kulislerin hareketlendiği öğrenildi. Kongre gününü ise mevcut yönetim önümüzdeki günlerde belirleyecek.