TRABZON (AA) - Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de 10 Nisan Pazar günü sahasında Medipol Başakşehir ile yapacağı maçın hazırlıklarını bir günlük iznin ardından sürdürdü.

Teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmanın ilk 20 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık olarak gerçekleşti.

Antrenmana gribal enfeksiyon geçiren Cardozo katılmazken, Muhammet Demir ise takımdan ayrı koşu yaptı. İlk 20 dakikalık bölümde ısınma hareketleri ve pas çalışması yapan bordo-mavililer, daha sonra taktik antrenmana geçti.

Trabzonspor, yarın yapacağı antrenmanla Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarına devam edecek.


- Örem: "Yusuf'a teklif yok"


Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Asım Örem, Yusuf Erdoğan'a İtalya'nın Lazio Kulübü'nden transfer teklifi geldiği şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Örem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendilerine Yusuf ile ilgili Lazio veya herhangi bir takımdan resmi bir talep gelmediğini belirterek, "Bu dönemlerde bu tür haberler çok sık çıkıyor. Yusuf'a resmi talep olursa çok seviniriz, çünkü bir sporcumuza talep gelmesi çok güzel bir şey. Ancak olmayan bir habere yer vermek, futbolcunun konsantrasyonunu dağıtmak açısından da bizi rahatsız ediyor. Futbolcularımıza gerçek olduğu taktirde böyle gelen taleplerden övünç duyarız." ifadelerini kullandı.