LEVENT USTABAŞI BİLDİRDİ.

61SAAT SPOR SERVİSİ -
Taraftarları tahrik edercesine hareketler yapan Yalçın'a Trabzonsporlu taraftarlar tepki gösterdi. Büyük tepki alan oyuncuya bu defa kendi hocası Halil Üner sahip çıkmaya çalışırken Trabzonspor protokolüne dönerek el işareti yaptı. Buna gören Trabzonspor Kulübü Başkanı Mehmet Yiğit Alp, sinirlerine hakim olamadı ve protokolden inerek sahaya girmek istedi. Daha sonra Yalçın ve hocası hakemden uyarı aldı. Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar da olayların yatışması için Alp'i sakinleştirmek için elinden geleni yaptı.

BAŞKAN COŞKUYA ORTAK OLDU


Şu anda 19 Mayıs kapalı spor salonu adeta inliyor. Trabzonspor taraftarları tribünleri inletiyor. Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkanı Mehmet Yiğit Alp taraftarların coşkusuna ortak olurken heyecanını tutumayıp hop oturup hop kalkıyor.

YALÇIN ORTALIKARIŞTIRDI

Trabzonspor'un önde getirdiği maç esnasında Konya Torku oyuncusu Yalçın, iddialara göre hem tribünlere hem de basın mensuplarına küfrederek sahayı karıştırmaya çalıştı. Buna hakemleri de kandırarak alet eden Yalçın'a taraftarlar büyük tepki gösteriyor. Her defasında kenar çizgiye gelerek küfreden oyuncu 4 kez 2 dakika boyunca oyunun durmasını sağladı. Buna Trabzonspor teknik heyeti de tepki gösterdi.