Trabzonspor'da yapılan Olağanüstü Genel Kurulda başkanlığı seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ilk icraatı 1461 Trabzon'un Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay'ı teknik heyetin başına getirmesi oldu.
Bu noktada hala imzalar atılmazken dün İstanbul'da Fatih Tekke, Hami Mandıralı, Mustafa Reşit Akçay ve Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu arasında zirve gerçekleşti. Bu zirvenin ardından Teknik Direktör Akçay, bugün sabah uçağı ile Trabzon'a geldi.
Önce evine giden Akçay, ardından ise Mehmet Ali Yılmaz tesislerine geçti.
Basın mensuplarının ropörtaj teklifini geri çeviren Akçay'ın ancak imzayı attıktan sonra Trabzonspor ile ilgili konuşacağı kaydediliyor.

Akçay’ın 1461’den bu yana yakın çalışma arkadaşı olan ve Akçay ile birlikte (A) takım kadrosuna gelen menajer Serkan Ünver, Sayın Akçay imza atmadan kimse ile konuşmayacak, basına açıklama yapmayacak, yapmadı da, yapıldığı denilen açıklamalar eski söyleşilerden derlenmiştir dedi.

TOPLUM İMZA TÖRENİ
. Bu arada bordo mavili takımla yolları ayrılan Tolunay Kafkas’ın Trabzon’a gelişi sonrasında kendisiyle bir görüşme yapılacağı öğrenildi. Bu görüşmenin ardından ise teknik direktör Mustafa Akçay, sportif direktör Fatih Tekke ve yardımcı antrenör Hami Mandıralı ile toplu sözleşme imzalanacağı kaydedildi. Kaleci antrenörlüğü için de Alper Boğuşlu’ya teklif yapıldı.