61SAAT SPOR SERVİSİ : Trabzonspor Sivil Kurulu, asil ve yedek üyeleri ile birlikte Gazeteciler Cemiyetinde basın toplantısı düzenledi. 
Toplantıda konuşan Tayfun Sezeroğlu, “Trabzonspor 2014 yılı içerisinde yapılan üyeler konusunda sicil kurulunu tek sorumlu gibi gösterip sorumluluktan kaçmaya çalışan Trabzonspor yönetim kurulunun anlayışı bizi derinden üzdü. Oysa bir önce ki yılın üye sayısını aşması konusunda sorumluluk sicil kurulundan daha çok yönetim kurulunda. Sorunun çözümü için yapılan sözlü görüşme ve yazışmalarda bir sonuç elde edilemediğini kamuoyuyla paylaşmayı görev saydık. Bugüne değin bir çok yönetimle uyumlu çalışan kurulumuz, bu yönetimle de aynı anlayışı sürdürmek istediyse de karşılık bulamadı” dedi.
Son dönemde yaşanan olayların kulübe zarar verdiğini ifade eden Sezeroğlu, “Ortak paydamış Trabzonspor’a daha fazla zarar vermemek adına sicil kurulu olarak istifa ediyoruz^dedi.

Sicil Kurulu üyesi Osman Çavuşoğlu, bundan sonra ne olacak şeklinde gelen soruya, şu şekilde yanıt verdi:

“Sivil kurulunun istifa etmesi, bugüne kadar yönetimlerle hep istişare olduk. Oysa gelen yönetimle sicil kurulunun ve diğer kurulların, hiç birini dinlemedi ve kulak arkasına attığı için birlikte çalışma imkanı olmadığı için bu istifayı yapmak zorunda kaldık. Yönetim kurulu tek başına bu işleri yapıyor, bundan sonra da buyursunlar yapsınlar düşüncesi. Nasıl olsa orda olsak ta olmasakta bize sorun bir şey yok. Divana geliyor üyeler, divan bakıyor evraklaa eksiklikler varsa göndteriyor sicili. Sicil de bakıyor eksiklik yoksa gönderiyor yönetime. Nihai kararı veren yönetimdir.
Trabzonspor’a orada dursakta zarar veriyoruz. Bu anlayışa hakim olduğumuz için topluca istifa ediyoruz. Trabzonspor Genel İKurluunda yapılan olayları hangi birimiz tasvip ediyoruz. O bakımdan bugün gelinen noktada dün yönetici arkadaşa hiç tasvip etmediğimiz olay meydana geldi. Hem orada yapılanlar hem de sokakta Köksal Beye yapılanlar hiç biri doğru değil. Trabzonspor 10sparçaya bölündü. Bizim düşüncemiz bundan sonra inşallah insanların aklı başına gelir. Zaten 1 yıl kaldı genel kurula. Bu 1 yıl süreç içerisinde biz orada kalsakta kalmasakta Trabzonspor’a zarar veriyoruz düşüncesindeyiz. Üyeler konusunda biz hatamızı kabul ediyoruz. Ama yönetim kurulu hatayı kabul etmiyor. Bu nedenle biz tamamen Trabzonspor kulübüne zarar vermemek adına topluca istifa ettik. Bu noktadayız. Bundan sonra Trabzonspor’a hayırlı olsun” dedi.
Çavuşoğlu, diğer kurulların bilgisi olup olmadığı şeklinde ki soruya, “Diğer kurullara, yönetim kuruluna hepsine disipline yazılarımızı verdik. Bu basın toplantısından sonra onlara istifa konusunda bilgimiz verdik. Divana teslim edeceğiz. Onlarda yönetim kuruluna verecek. Hazır yazıları. Gidip teslim edeceğiz” dedi.

61SAAT TV CANLI YAYINLIYOR