61SAAT SPOR SERVİSİ-Yeniden yükseldiği Beko Basketbol Liginde bu yıl büyük başarıları hedefleyen Trabzonspor Basketbol Takımı 19 Mayıs Kapalı Spor Salonunda sezon açılışını yaptı.

Carizma Şov'un yaptığı gösteriyle başlayan gecede, ardından basketbol takımı sporcuları taraftarlara tanıtıldı. Yaklaşık 3 bin taraftar önünde gerçekleştirilen açılış törenine İl Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Trabzonspor Asbaşkanı Ali Kemal Başaran, Trabzonspor Eski Başkan Adayı Muharrem Usta ve çok sayıda davetli de katıldı. Trabzonspor Basketbol Takımı Başkanı Abiş Hopikoğlu, açılış töreninde yaptığı konuşmada, Beko Basketbol Liginde hedeflerinin ligi ilk 8 arasında tamamlayarak, play-off'lara kalmak olduğunu vurguladı.

"FENERBAHÇE'DEKİ DOSTLARIMIZ SAYESİNDE GERÇEKLEŞTİ"

Hopikoğlu, Fenerbahçe Ülker'den transfer ettikleri Can Maxim Mutaf'ı alırken ciddi güçlükler yaşadıklarını belirterek, "2 aydır Can Maxim Mutaf'ı almak için uğraşıyorduk. Ama sürekli Aziz Yıldırım engeli ile karşılaştık. En sonunda Fenerbahçe kulübü içerisinde Trabzonspor'un dostluğuna inanan bazı kişilerin devreye girmesiyle de bu transferi gerçekleştirdik. Çok değer verdiğimiz önemli bir oyuncu. Fenerbahçeliydi şimdi Trabzonsporlu oldu ve bu forma için elinden geleni yapacağından eminim. Kaya Peker ve Tutku Açık'a da bize transfer olurken gösterdikleri özverinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Ardından basketbol takımı sporcuları taraftarları selamladı. Gecenin sonunda ise Karadenizli sanatçı Resul Dindar bir konser verdi.

KAYNAK: 61SAAT.COM