Lisanslı ürünlerin kulübün finansal kaynaklar açısından en önemli kalemlerinden biri olduğuna işaret eden Türköz, “Sahte ürünün önüne geçmenin en iyi yolu taraftarlarımızın resmi ürünlerimize doğuracağı taleptir. Eğer el birliğiyle bunu başarabilirsek, yasal olmayan yollardan gelir elde etmeye çalışanların da önüne kesmiş oluruz. Taraftarlarımızdan bu konuda üst düzey duyarlılık bekliyoruz” dedi.

Yeni sezon formalarının önümüzdeki ay başından itibaren satışa sunulacağına belirten Türköz, şu anda devam eden kampanyalarla taraftarlarımızın 2012-2013 sezonu ürünlerine son derece cazip fiyatlarla sahip olabildiklerinin de altını çizdi.

“Her taraftara lisanslı forma” sloganını hedef olarak seçtiklerini kaydeden Türköz, “Yeni dönemde taraftarlarımızın bütün maçlara formalarıyla ve atkılarıyla gelmelerini bekliyoruz. Artık TS Club’ın ürün yelpazesi günlük hayatta da bir çok alternatifi sunacak seviyeye ulaştı. Taraftarlarımızın ürünlerimize verecekleri destek çok sevdikleri kulüplerine verdikleri destek anlamını da taşımaktadır. Daha güçlü bir Trabzonspor için kendi markamıza sahip çıkmalı ve onu bulunduğu yerden çok daha üst seviyelere taşımalıyız” diye konuştu.