TRABZON (AA) - Trabzonsporlu futbolcular Mehmet Ekici ve Mustafa Yumlu, öğrencilerle bir araya geldi.

Of Ali Yeşilyurt Çok Programlı Lisesinde düzenlenen “Spor Ahlakı” konulu söyleşiye katılan Mustafa ve Mehmet, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Mehmet Ekici bir öğrencinin, "Sizin gibi büyük bir futbolcunun Galatasaray gibi büyük ve Avrupa kupalarında oynayan bir takıma gitme düşüncesi olmuyor mu?” sorusu üzerine "Tabii ki her futbolcu büyük ve hedefi olan takımda oynamak ister. Ben zaten Trabzonspor gibi büyük takımda oynuyorum. İnşallah seneye şampiyonluk hedefiyle büyük işler başarırız." diye konuştu.

Mustafa Yumlu da hakemlerin verdiği kararlara yapacakları bir şey olmadığını ifade ederek, "Galatasaray maçı bizim için dönüm maçı oldu. Her şeyiyle güzel bir sezon geçirmek için lige başladık fakat Galatasaray maçından sonra bir türlü işler istediğimiz gibi olmadı. Şimdi Avrupa kupalarına katılmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız." diye konuştu.

Söyleşi sonunda Of Kaymakamı Eren Arslan, her iki futbolcuya da plaket sundu.

Programın ardından ilçedeki bir halı sahada düzenlenen okul sporları oyunlarının açılışına da katılan Mustafa Yumlu ve Mehmet Ekici, öğrencilerle fotoğraf çektirerek futbol oynadı.