Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu’nda oynanacak müsabaka saat 16.00’da başlayacak. Darüşşafaka yenilgisinin ardından Başkent Gençlik galibiyeti ile yeniden moral bulan ve zirveye ortak olan Trabzonspor basketbol takımı yeni bir galibiyet serisi yakalayarak hedefine emin adımlarla yürümek istiyor. Yarın oynanacak olan müsabakadan da galibiyet hedefleyen Bordo-Mavili ekipte Basın Sözcüsü Ertuğrul Doğan, hem içeride hem de deplasmandaki müsabakalarda tüm taraftarların desteğine ihtiyaçları olduğunu söyledi. Doğan yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi:

Taraftar vurgusu

“Türkiye Basketbol 2. Ligi’nin 8. hafta mücadelesinde Başkent Gençlik’i mağlup ederek, Darüşşafaka maçının kaybı ile yaşadığımız moral bozukluğunu üzerimizden attık. Çok yüksek tempo ile oynanan mücadeleyi takımımız tecrübeli oyuncularının sorumluluk almasıyla kazanmasını bildi.

Yeni bir galibiyet serisinin başlangıcı olmasını temenni ettiğimiz bu mücadelede takımımızı yalnız bırakmayan taraftarımıza da teşekkür ederiz. Ancak, Beko Basketbol Ligi’ne yeniden yükselmek amacında olan takımımızın daha çok taraftar desteğine ihtiyacı olduğu da su götürmez bir gerçektir.

Bu nedenle tüm taraftarlarımızı deplasman ve Hayri Gür’de oynanacak her maçımızda yanımızda görmek arzumuzu yeniden ifade etmekteyiz. Taraftarımız yanımızdayken kazanmanın ve birlikte sevinmenin keyfini yaşamak istiyoruz.”