GYOR (AA) - Yeni sezona Macaristan'da hazırlanan Trabzonspor'da antrenmanlar neşeli geçerken, takıma yeni katılan yabancı oyuncular, sosyal medya hesaplarından mutlu olduklarını ifade etti.

Yapılan transferlerle teknik direktör Ersun Yanal'ın yüzü gülerken, bordo-mavili futbolcular da çalışmalardan keyif alıyor. Yanal, antrenmanlarda hata yapanlara kolbastı oynatırken, Asyalı, Amerikalı, Avrupalı ve Afrikalı oyuncular da kendi ülkelerinin danslarıyla ilgi odağı oluyor. Özellikle Azerbaycan asıllı Rus oyuncu Ramil Sheidaev'in Kafkas dansı, oyuncular tarafından beğeni kazanıyor.

Bordo-mavili takıma bu sezon katılan yabancı oyuncular Sheidaev, Durica, Castillo, Ibanez, Bero ve Onazi sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulundu.

Ramil Sheidaev, Kafkas dansı yaptığı fotoğrafı paylaşarak, "Yeni takımımda dans zamanı. Çok mutluyum." ifadesini kullandı. Jan Durica da vatandaşı Matus Bero ile fotoğrafını yayımlayarak, "Slovak ikili Trabzonspor'da." yorumunu yaptı.

Durica ayrıca, Lokomotiv Moskova'dan takım arkadaşı N'Doye ile tekrar Trabzonspor'da buluştuğunu vurgulayarak, "Kardeşimle buluştum ve şimdi çalışma zamanı." ifadesine yer verdi.

Trabzonspor ile dün ilk çalışmasına çıkan Slovak futbolcu Bero, vatandaşı Durica'dan takımla ilgili bilgiler aldığını ve kendisine yardımcı olduğunu kaydederek, "Yeni ekibimle çok mutluyum. Trabzonspor'da oynamak için kendimi çok heyecanlı hissediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Lazio'dan transfer edilen ve Gyirmot ile oynanan hazırlık maçında ortaya koyduğu futbolla beğeni kazanan Nijeryalı Ogenyi Onazi ise "Yeni takımımla ilk maçıma çıktım. Fantastik oyuncuları ve özel hocası var. Trabzonspor'un müthiş bir taraftarı var. Bu sene kazanmaya alışacağız." şeklinde görüş belirtti.

Adı takımdan gönderilecekler arasında geçen, daha sonra Macaristan kampına katılan Senegalli Dame N'Doye de, "Yeni sezon öncesi daima gülmeliyim çünkü antrenmanlara başladım. Lokomotiv Moskova'dan takım arkadaşımla yeniden buluştum. Bu ayrı bir mutluluk. O benim kardeşim." ifadelerini kullandı.

Kolombiyalı Fabian Castillo ise Trabzonspor'da mutlu olduğunu belirtirken, Arjantinli Luis Ibanez de "Yeni kulüp, yeni heyecan." şeklinde paylaşım yaptı.