Yönetimin öncelikli transfer gündeminde yer alan Alper Potuk için yapılan girişimler ise henüz sonuç vermedi.Kırmızı - siyahlı kulübün Alper için 6 Milyon Euro bonservis bedeli istediği, Trabzonspor'un ise en son 3.5 milyon Euro'ya kadar çıktığı belirtildi. Alper'in transferi için de görüşmelerin sürdüğü ifade edildi.

HÜRRİYET VE ABDÜLKADİR
Bu arada bordo - mavili yönetim Bucaspor’dan Abdülkadir ve Ankaragücü’nden Hürriyet’i de transfer listesine aldı. Abdülkadir için Bucaspor kulübüyle görüşmelerin sürdüğü, Hürriyet için ise Ankaragücü'ndeki durumunun belli olmasının ardından bir karar verileceği ifade edildi. Takımdaki yerli oyuncu sayısını artırmak isteyen yönetimin bu transferler için önemli adımlar atması bekleniyor.

RİCARDO COSTA
Trabzonspor bir süredir temas halinde olduğu Portekizli stoper Ricardo Costa’nın transferinde önemli aşama kaydetti. 30 yaşındaki futbolcuyla sözleşme süresi konusunda sıkıntı yaşayan bordo - mavili kulüp ayrıca bu sezon Valencia'da fazla şansı bulamayan oyuncunun sakatlığının tamamen geçip geçmediğini araştırıyor. Bu konuda görüşmelerin sürdüğü ve anlaşma ihtimalinin yüksek olduğu iddia edildi. Kariyerinde Porto ve Wolfsburg'da da forma giyen Costa'nın sözleşme süresi konusunda anlaşma sağlanması halinde Türkiye'ye gelmeye sıcak baktığı da belirtildi.