Trabzonspor'un ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Olcan Adın ve Torric Jebrin'in imza törenleri bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde saat 14.00'te düzenlenecek törenle imza atacaklar.
Öte yandan Trabzonspor'da transfer harekatı hızla devam ediyor.

TOK ALICI YÖNTEMİ
Ara transfer mevkimi bugün resmen başlarken yönetim kadroya yeni takviyeler yapmak için de sürdürüyor. Futbolcu ve kulüplere yüksek bedel ödememek için özel strateji geliştirmeye çalışan yönetim, kulüpleri sürekli olarak aramak yerine işi biraz zamana yayak fiyatlarının kendi istedikleri rakama çekilmesi için çaba gösteriyor. "Tok alıca" taktiği uygulayan Trabzonspor yönetiminin ismi geçen futbolcu ve kulüplerin rakamlarını biraz daha aşağı çekmesine çalışıyor.

YİĞİT İÇİN MANİSA BEKLENİYOR
Trabzonspor yönetiminin öncelikli olarak bir stoper ve orta saha oyuncusu almak istemesi nedeniyle Yiğit İncedemir ve Johan Djereau'ya ilgili çalışmaları devam ediyor. Bu isimlerin alternatifleriyle de dirsek teması devam ediyor. Manisaspor ile yapılan görüşmeler sonunda 1 milyon Euro ve 2 futbolcu öneren Bordo-Mavililer gelecek yanıtı bekliyor. Yiğit ile ilgili başka kulüplerin de teklifi olduğu için Manisaspor fiyatı yüksek tutmak isterken, Trabzonnspor ise minimum seviyesine çekme gayreti gösteriyor.

DJEREAU'DA UÇURUM VAR
Arsenal'in İsviçreli başarılı stoperi Johan Djereau için de 3 milyon Euro öneren Trabzonspor ilginilizlerin 5 milyon Euro isteemesinden dolayı beklemeye geçti.  Bu rakamın en azından 4 milyon seviyesine düşmesi isteniyor.

ALPERDE FENERBAHÇE BEKLENİYOR
Alperle ilgili olarak ise Trabzonspor kulübü Fenerbahçe'nin "Biz almaktan vazgeçtik" demesi bekleniyor. Böyle bir gelişme yaşndığı gibi devreye girecek olan Bordo-mavililer bu transferi para+takas formülüyle çözmeye çalışacak.