KARABÜK (AA) - Karabük 1. Amatör Küme'de oynanan Yenice Cebecispor-Karabük Demirçelikspor karşılaşması, tribünde çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.

Yenice Sentetik Sahası'nda oynan ligin 2. karşılaşmasına misafir takım Karabük Demirçelikspor ilk yarıyı Engin Altın'ın 35. dakikada attığı golle önde kapattı.

Maç ikinci yarıda devam ederken 60. dakikada Yenice Cebecisporlu oyuncular ile taraftarlar arasında sözlü tartışma yaşandı. Bu sırada tribünde bulunan iki takım taraftarları kavga etti.

Ev sahibi takımın bazı oyuncularının da sahayı terk ederek kavgaya karışması üzerine maçın hakemi Cihat Şamil Ulutaş soyunma odasına giderek bir süre bekledi.

Ulutaş, olayların büyümesi üzerine gözlemciler ve kulüp yöneticileriyle de yaptığı görüşmeler sonunda maçı tatil etti.

Türkiye Futbol Federasyonu Karabük İl Temsilcisi İhsan Çevik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, henüz maçın raporlarının kendilerine ulaşmadığını, konuyla ilgili detaylı bir inceleme yapılacağını söyledi.

Liglerde bu tür olayları istemediklerini ve asla izin vermeyeceklerini aktaran Çevik, raporlar sonunda varsa sorumluların cezalarını çekeceğini kaydetti.