TRABZON (AA) - TS Club Bakırköy mağazasının kulüp bünyesine alındığı bildirildi.

Trabzonspor Kulübünün internet sitesinde yer alan açıklamada, kulüpleri büyük yapan şeyin, yalnızca kazanılan başarılar değil, sahip oldukları değer ve ilkeler olduğu belirtildi.

Trabzonspor olarak en öncelikli ilkelerinin de taraftara her zaman hak ettiği en üst düzey hizmeti sunmak olduğu vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bu değer ve ilkelere ters düşen kişi ve kurumların Trabzonspor içerisinde hiçbir zaman yeri olmayacaktır. 50. yılımızı bir milat kabul ederek başlattığımız yeniden yapılandırma çalışmaları içerisinde taraftarımızla birebir ilişki kurduğumuz TS Club mağazalarımızın da çok önemli bir yeri bulunuyor. Bu nedenle bir süredir beklentilerimizin çok uzağında bir hizmet anlayışı içinde olan TS Club Bakırköy mağazamızla ilişkimiz sonlandırılmış olup, taraftarlarımıza yakışır nitelikte hizmet verebilmek amacıyla mağaza işletmesini kulübümüz bünyesine almış bulunmaktayız."

Açıklamada, taraftara da çağrıda bulunularak, "Tüm taraftarlarımızı, yenilenen yüzü ve genişleyen ürün portföyüyle Bakırköy mağazamıza bekliyoruz." ifadesi kullanıldı.