KAFADA BİTİRİN !

Trabzonspor'un hocası Şenol Güneş, bugünlerde teknik direktör gibi değil adeta bir psikolog gibi çalışıyor. Lille maçında gerekli beraberliği almasına rağmen İnter yüzünden Şampiyonlar Ligi'ne veda eden futbolcularına moral vermeye çalışan tecrübeli teknik adam, hemen her gün oyuncularıyla toplantılar yapıyor. Yoğun maç trafiği ve seyahatlarden bitap düşen öğrencilerine 'derbi öğütleri' veren Şenol Güneş, "Bu noktada vücut dinginliğinden çok, zihinlerin dinlenmiş olması gerek.
Galatasaray maçına rahat bir şekilde çıkmanız gerek" dedi.

KAZANMALIYIZ
Oyuncularından tüm benlikleriyle derbi maça odaklanmalarını isteyen Şenol Güneş, "Avrupa maçlarından sonra ligde kayıplar yaşadık. Şu anki tabloya bakıldığında liderin 7 puan gerisindeyiz ve liderle oynuyoruz. Her açıdan baktığınızda kazanmamız gereken bir maç olduğunu görebilirsiniz.
Maçı önce kafanızda oynayın, sonra sahada... Galatasaray'ı yenecek güç ve inanca sahipsiniz" diye konuştu.


ZOKORA: BAHANE ÜRETMEMELİYİZ

Karadeniz ekibinin tecrübeli isimlerinden Didier Zokora, Galatasaray maçına galibiyet parolasıyla çıkacaklarını söyledi. UEFA Avrupa Ligi'nde yola devam edeceklerini hatırlatan Zokora, "Takım üzerinde bir yorgunluk var ama bahane üretmeden işimize odaklanmalıyız. Galatasaray maçı yarışta kalmamız için çok önemli" dedi.

ALANZİNHO YEDEĞE ÇEKİLİYOR

Teknik direktör Şenol Güneş'in, Galatasaray karşısında Alanzinho'nun yerine Adrian Mierzejewski'yi ilk 11'de sahaya süreceği öğrenildi. Şampiyonlar Ligi'nde Lille ile oynanan karşılaşmada beklenen performansı sergileyemeyen Brezilyalı yıldızın, yarın akşamki derbide oyunun gidişatına göre sahaya sürülebileceği dile getirildi. 

COLMAN DESTEK BEKLİYOR

Karadeniz ekibinin Arjantinli yıldızı Gustavo Colman, yarınki derbide taraftardan destek beklediklerini söyledi. Avni Aker Stadı'nda çok kritik bir mücadeleye çıkacaklarını ifade eden Colman, "Şampiyonlar Ligi'nde onları üzdük. Derbiyi kazanarak gönüllerini almak istiyoruz" diye konuştu.