Kardemir Karabükspor, hafta sonu kendi sahasında karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürürken, Teknik Direktör Igor Tudor, "Bu sefer kazanan taraf biz olacağız diye ümit ediyorum" dedi.
Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, hafta sonu sahasında karşılaşacağı Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü. Teknik Direktör Igor Tudor yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Dany ve Serdar katılmazken, Gaman takımdan ayrı çalıştı.
Galatasaray maçını kaybettikleri için üzgün olduklarını ifade eden Tudor, "Oyuncularımın sahada verdiği mücadeleden dolayı mutlu oldum. Çok iyi oynadık. Oyuncularım mantaliteyi sahaya çok iyi yansıttı. Önümüzdeki süreçte bunun ekmeğini yiyeceğimizi düşünüyorum. İşimiz en iyi performansımızı sahaya yansıtmak. Bunun için uğraşacağız. Arkadaşlarıma güveniyorum. 1 aydır beraberiz. Ona rağmen önümüzdeki maçlar için çok iyi sinyaller verdiler. Bunları da göreceksiniz zaten" dedi.
Çaykur Rizespor’un çok iyi bir takım olduğunu vurgulayan Tudor, “Ligin güçlü ekiplerinden Atiker Konyaspor’a karşı çok iyi mücadele ettiler. Ama bizim öncelikle odaklanmamız gereken kendi takımımız. Bizim iyi oynamamız gerekiyor. Bunu da sahaya iyi yansıtmamız lazım. Bu sefer kazanan taraf biz olacağız diye ümit ediyorum" şeklinde konuştu.
Maçın seyircisiz oynanacağının hatırlatılması üzerine ise Tudor şunları söyledi:
"Bu ev sahibi takım için bir dezavantaj. Deplasmanda oynayan bir takım için de bir antrenman maçı gibi olabilir açıkçası. O yüzden bu atmosfere biraz daha alışabilmek için stadımızda da antrenman yapacağız. Elimizden şu an için bir şey gelmiyor. Buna alışmak zorundayız."
(İHA)