ORDU (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, seçildiği 2009 yılından bu yana 12 kez teknik direktör değişikliği gerçekleşti.

Türkmen'in başkanlık görevinde bulunduğu 5 yıldan bu yana Orduspor'da teknik direktörler Osman Özdemir, Ekrem Al, Ahmet Akçan, Uğur Tütüneker, Metin Diyadin, Hector Cuper, Cevat Güler, Hüsnü Özkara, Fikret Yılmaz ve iki dönem de Erkan Sözeri görev yaptı. 

Mor-beyazlı ekipte iki hafta önce göreve başlayan ve dün istifa eden teknik direktör Erkan Sözeri'nin ardından anlaşılan teknik direktör Sebahattin Albayrak, Türkmen döneminde görev alan 11'inci teknik adam oldu. 

- Beş yıldır yardımcı antrenörlük yapıyordu 

Orduspor'da teknik direktörlük görevine getirilen Albayrak, beş yıldır Karadeniz ekibinde yardımcı antrenör olarak görev alıyordu. 

Orduspor'da ilk kez Uğur Tütüneker'in teknik direktör olduğu dönemde yardımcı antrenörlük görevinde bulunan Albayrak, daha sonra diğer teknik adamlar döneminde de görevini yürütmeye devam etti. 

Albayrak, beş yıllık yardımcı antrenörlük süresinin ardından Kulüp Başkanı Nedim Türkmen dönemindeki 11'inci teknik adam olarak görevine başladı.