Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor’da, ligin 3. haftasında oynayacakları Galatasaray maçı hazırlıkları devam ederken, Galatasaray’dan transfer edilen mili futbolcu Umut Bulut da yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı. Ayağının tozuyla açıklamalarda bulunan Bulut, “Allah’a şükürler olsun ki Kayserispor’uma geldim” dedi.
Fenerbahçe deplasmanında son dakikalarda galibiyeti kaçırarak evine bir puanla dönen Kayserispor’da, ligin üçüncü haftasında oynayacakları Galatasaray maçı hazırlıkları devam ediyor. Teknik Direktör Hakan Kutlu yönetimindeki futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından kondisyon çalışarak maç hazırlıklarına devam etti.

“Kulübün transfer politikasında Mehmet Topuz ile ilgili olumlu bir durum olmadı”
Açıklamalarda bulunan Kayserispor 2. Başkanı Rıfat Pehlivan, takıma faydalı olabilecek en iyi iki futbolcuyu kadrolarına kattıklarını söyleyerek, “Gönül ister ki fazla fazla en iyi oyuncuları almak ister ama tabi ki kulübün de bir transfer politikası var. Bunlar dikkate alınarak takıma faydalı olabilecek en iyi iki oyuncuyu aldığımızı düşünüyorum. Zaten Umut çok istediğimiz bir oyuncuydu, Murat Duruer çok faydalı olabilecek bir oyuncuydu. Bence ikisini ve elimizdeki mevcut kadroyu değerlendirdiğimiz zaman yeterli olduğunu düşünüyorum. Mehmet Topuz ile ilgili taraftarlardan isteyenler de oluyor istemeyenler de. Mehmet Topuz bizim eski, bildiğimiz bir oyuncu. Onunla ilgili bir sıkıntı yok, sadece transfer politikası. Kulübün transfer politikasında Mehmet Topuz ile ilgili olumlu bir durumu olmadı” ifadelerini kullandı.

Bulut: “Allah’a şükürler olsun ki Kayserisporuma geldim”
Galatasaray’dan transfer edilen Milli Futbolcu Umut Bulut ise, ayağının tozu ile katıldığı antrenmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Kayserispor’da olduğu için çok mutlu olduğunu dile getiren milli futbolcu, “Allah’a çok şükür güzel bir transfer oldu ve Kayserisporuma geldim, memleketime. İnşallah herkes için de hayırlı olur. Güzel bir camiaya, hedefleri olan bir camiaya geldim. İnşallah bundan sonra Kayserispor forması için ter dökeceğim. Elimden geldiği kadar takıma faydalı olmak istiyorum” dedi.
Takımın Çaykur Rizespor’dan kadrosuna kattığı Murat Duruer ise sezonu güzel bir şekilde bitirmek istediklerini kaydederek, “Öncelikle böyle büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. İnşallah hem benim, hem takımım için en hayırlısı olur. Hakan Hoca da daha önce tanıdığım ve çalıştığım bir hoca. Bu sene güzel de bir takımımız var. İnşallah sezonu güzel bir şekilde bitirmek istiyoruz” diye konuştu.

Kutlu: “Taraftarımız önünde Galatasaray maçını kazanmak istiyoruz”
Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, takımın bu sene iyi bir sezon geçireceğini kaydederek, “Bu sene yeni bir takım kurduk. Sezon başından beri transfer çalışmalarımız vardı. İyi bir takım kurduğumuzu düşünüyoruz. Yapabileceklerimizle, yapamayacaklarımızla Kayserispor bu takımla seneyi ligi tamamlayacak. Oyuncularımıza, yönetimimize, taraftarımıza, şehrimize ve kendimize inanıyoruz. Herkes sabretsin, güvensin, beklesin. Bu sene inşallah Kayserispor’un hem iyi futbol oynayarak hem de aldığı sonuçlarla iyi bir sene geçireceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe maçında oynadıkları futbolun kendilerini Galatasaray maçı için umutlandırdığını vurgulayan Kutlu, “Zorlu bir fikstürle başladık. Akhisar ile başladık daha sonra Fenerbahçe ile devam ettik. Yine Galatasaray maçı zor bir maç. Ama Fenerbahçe maçında ortaya koyduğumuz futbol bizi önümüzdeki maç için umutlandırdı. Aramıza iki yeni arkadaşımız daha geldi o maçın üzerine. Zor bir maç ama kendi taraftarımız önünde kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.
(İHA)