Trabzonspor'da Ünal Karaman ayrılığı sonrası göreve getirilen teknik direktör Hüseyin Çimşir, golsüz sonuçlanan Bursaspor maçından sonra gündeme dair ayrıntılı açıklamalarda bulundu.

 Tipobet365 Takım olarak eksiklerimiz bulunuyor. Bunları tespit etme bakımından önemli bir mücadeleydi. 

Bu eksikleri en seri şekilde ortadan kaldırarak, ligin ikinci yarısına ve kupaya tam anlamıyla hazır olmak ilk hedefimiz. Takımımızda bulunan hem deneyimli hem de genç oyuncularımızı görme açısından maç önem taşıyordu. Güzel de bir maç oldu" şeklinde konuştu.

Şampiyonluk Hedefimiz

Hüseyin Çimşir açıklamasının devamında "Baskı konusu bu her yerde vardır, özellikle Trabzonspor'da da bu her zaman olur. Takım olarak İkinci yarıdan beklentimiz ise şu anki konumumuzun daha üstüne çıkmak. Bizim şampiyonluk hedefimiz daima var. Bu hedefe ulaşmak için elimizden geliyorsa yapıyoruz. Hep birlikte el ele vererek, hedeflediğimiz konumda ligi bitiririz" ifadelerini kullandı.

Tipobet Giriş Badou Ndiaye ile alakalı sorulan soru üzerine ise Hüseyin Çimşir, "Ndiaye, Türkiye’ye yabancı bir futbolcu değil, takımları da oyuncuları da biliyor. İlk geldiğinde fazla oynamadı, eksikliği bulunuyor ancak bakıldığı zaman takımla ve arkadaşlarıyla arası son derece iyi. Az zamanda adaptasyonunu da tamamlayacaktır" yanıtını verdi. Sunulan Ünal Hoca Ağabeyim

mobilbahis seçenekleri ise çeşitleniyor.

Teknik adam Hüseyin Çimşir açıklamalarında ayrıca Ünal Karaman ile de ilgili konuştu, " Ben, Ünal hocanın son 1,5 yıl yardımcı antrenörlüğü görevinde bulundum ancak kendisi ile daha önceden de tanışıyoruz. Kendisi benim takım arkadaşım ve kaptanım aynı zamanda da Ümit Milli Takım bünyesinde teknik direktörümdü. 

Beraber zaman geçirdiğimiz bir ağabeyimdi. Ben diliyorum ki yolu ve bahtı daima açık olsun. Bu vesile ile başkanıma da teşekkür ederim. Ben, 5 yıldır yardımcı antrenördüm ama yönetimin ve başkanın bana gösterdiği güven önemli" şeklinde konuştu.

Çimşir sözlerinin devamında transfer konusuna değinerek "Ünal hocayla birlikte çalışırken de bizim transfer konusunda bir planımız bulunuyordu. Devre arası transfer gerçekleştirmek kolay bir olay değil. Bu dönem transferler maliyetli. Biz ayrıca mevcut oyuncularımızla rekabet edebilecek bir futbolcu olsun istiyoruz. Anderson Talisca ise herkesin bildiği bir oyuncu ancak benim bildiğim kadarıyla 21-22 yaşlarında ekonomisini ön plana alarak İngiltere de kariyeri bulunuyorken Çin'e gitti. Ben farklı amaçlarla gittiğini düşünüyorum, şimdi ekonomik bakımdan bizimle ne olur, onu bilemiyorum fakat oyunculuğu açısından baktığımızda Talisca herkesin isteyeceği bir futbolcudur. Ancak ben bu transferi çok da gerçekçi görmüyorum" dedi.