Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Manchester United,

İspanya'nın dev takımı Real Madrid'e dev bir takas teklifi yapmaya hazırlanıyor. United menajeri Sir Alex Ferguson'ın hedefi oyuncu sayısı fazla olan bölgeden bir oyuncu gönderip ihtiyacı olan bölgeye oyuncu almak.

Özellikle Robin van Persie'nin tranferinden sonra forvet rotasyonunda Rooney, van Persie, Welbeck ve Hernandez gibi oldukça kaliteli bir 4'lüsü bulunan Ferguson, burada dengeyi sağlamak adına 1 oyuncu gönderip yerine 1 orta saha veya defans oyuncusu almak niyetinde. Welbeck'in İngiliz olması nedeniyle gönderilmesine kesin gözüyle bakılan isim Javier "Chicharito" Hernandez...

Chicharito, bu sezon istediği süreleri bulamadığı için mutsuzdu. Jose Mourinho'nun ise Karim Benzeme ve Gonzalo Higuain dışında forvet diyebileceğimiz bir oyuncusu bulunmuyor. Bu durumu gören Ferguson, Daily Star'ın iddiasına göre Hernandez'i Madrid'e önerecek ve karşılığında Varane'ı isteyecek. Böylece stoper bölgesini rotasyon açısından daha kaliteli hale getirecek.

Ferguson'ın rüyası ise çok daha başka  bir isim; Galatasaray başkanı Ünal Aysal'ın meşhur "çilek"i. Orta sahada oyun kurucu olarak 37 yaşındaki emektar Paul Scholes oynuyor ve tecrübeli oyuncunun sezonu çıkarması kolay değil. Kaka' da Real Madrid'de istediği süreleri alamıyorken Ferguson elini çabuk tutup, bu transferi bağlamak istiyor.