ORDU (AA) - Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Ünye ilçesindeki güreşçilere malzeme dağıtımında bulundu.

Ünye Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Genç, ilçelerde spor yapılanmalarına önem verdiklerini söyledi.

Yapılan malzeme desteğiyle sporda başarının artacağını ifade eden Genç, "Özellikle antrenörlerimizin çalışma koşullarını ve spor malzemesi ihtiyaçlarını tamamlayarak iyi şartlarda çalışmasını sağlamak istiyoruz. Bu şekilde spor malzemelerini de tamamlayıp antrenörlerimizin iyi şartlarda çalışmasını sağlayarak peşinden başarı bekleyeceğiz. Onların da başarılı olacaklarına inanıyorum" dedi.

Genç, Ordu'da 4 ilçedeki 7 salonda güreş yapıldığını ve güreş eğitim merkezinde 40 sporcunun bulunduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Ordu'da güreş çok aktif durumda. 7 ilçemizde güreş yapılıyor. Aynı zamanda Güreş Eğitim Merkezimiz var ve her ilçeden öğrencilerimiz var. Ünye’den 3, Kumru 4, Aybastı 4, Gölköy’den 4 güreşçimiz var ve bu şekilde ilimizdeki başarılı güreşçileri bir araya toplayarak onları Güreş Eğitim Merkezimizde çalıştırıyoruz. Güreş Federasyonu ile diyaloglarımız çok iyi. Sporcuların en iyi şartlarda çalışmasını istediğimiz için bir takım eksiklerimizi Güreş Federasyonundan istedik. Çok kısa zamanda eksiklerimizi tamamladılar."

Ünye'deki güreşçilere malzeme dağıtımı yaptıklarını anlatan Genç, "Diğer eksik olan cansız manken, ağırlık, mayo, güreş ayakkabısı gibi eksik olan bazı malzemeleri de iki ay içerisinde il müdürlüğü olarak alımını yapacağız. Sporcularımızın daha iyi şartlarda çalışarak başarı elde etmesini istiyoruz" diye konuştu.

Etkinliğe, Ünye Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Aydın Kuyumcu, Ordu Güreş İl Temsilcisi Erdal Erbaş, Güreş Antrenörü Zekeriya Şenkaya ve sporcular katıldı.