Vali Kızılcık, AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Nafiz Özak, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile birlikte Ankara’da Trabzon’un 2012 yatırımları hakkında bir dizi görüşmeler gerçekleştirecek.
Trabzon'da devam etmekte olan yatırımlar hakkında Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Maliye Bakanlığı Müsteşarı ile görüşecek heyet, ayrıca Trabzon'da 2012 yılında yapılması gereken yatırımlar hakkında da gerekli desteğin sağlanmasını talep edecek.
Hükümetlerin Trabzon’a her dönemde gerekli ödeneği sağladığını ifade eden Vali Kızılcık, “Trabzon’umuzun ülkemizin en önemli kentlerinden birisi. Değişen ve gelişen dünya şartlarında ülkemizde olduğu gibi ilimizde yatırımların devam etmesi ve 21. yüzyıla ayak uydurmamız gerekli. Bu bağlamda Eski Bakanımız ve Milletvekilimiz Sayın Faruk Nafiz Özak ve Belediye Başkanımız Sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile birlikte Trabzon’da devam etmekte olan özel ve genel bütçeli yatırımların bitmesi için gerekli ödenek desteğinin sağlanmasını adına görüşmeler yapacağız. Bu konuda da gerekli desteğin sağlanacağına inanıyorum. Amacımız Trabzon’umuza hizmettir” dedi.