Ancak günümüz yapı malzemeleri ısı yalıtımı çok etkili bir şekilde sağlayamamaktadır. Sprey poliüretan köpük kaplama işlemleri ısı yalıtımında en etkili çözümdür. Poliüretan malzemesi en düşük ısı iletim katsayısına sahip malzeme olduğu için poliüretan köpük kaplama ısı yalıtımında elde edebileceğiniz en etkili çözümdür. Birçok farklı alanda güvenle kullanılabilir. Soğuk hava depolarından evlerimize, hayvan barınaklarında tarım tesislerine kadar geniş bir kullanım alanı bulunmaktadır. Evlerimiz için dış cephe, iç cephe, çatı, temel, perde duvar, subasman ve garaj tavan kaplamalarında tercih edilir.

Püskürtme poliüretan ısı yalıtımı kaplamaları oldukça kolay uygulanabilir. Çift komponentli poliüretan köpük malzemesi sprey poliüretan köpük tabancası ile yüksek basınç ve ısı ile yüzeye uygulanarak yüzeyde kürlenmesi sağlanır. Poliüretan köpük kaplama firmaları arasında yer alan İZOLEM firması ise poliüretan kaplama işlemlerin başarılı firmalardan birisidir. Güler yüzlü personeli ve profesyonel iş anlayışları ile en etkili ısı yalıtım çözümünü elde etmenizi sağlıyorlar. Bina dış cephe ısı yalıtımında poliüretan kaplama tercih etmeniz daha etkili ısı yalıtımı elde etmenizi sağlar. Böylece faturalarınızdan daha fazla tasarruf edersiniz. Poliüretan köpük kalınlığı ısı yalıtım miktarını doğrudan etkilemektedir. Bu yüzden profesyonellerin tavsiye ettiği kalınlıkta kaplama yaptırmanız ısı yalıtımınızı daha etkin hale getirecektir.

Sprey poliüretan köpük m2 fiyatı için değer belirleyen kriterler arasında da kalınlık etkili bir parametredir. İstenilen ısı yalıtımını sağlayacak doğru kalınlıktaki uygulamalar hem ısı yalıtımınızın etkin olmasını hem de maliyetin minimum etkin seviyede olmasını sağlar. İZOLEM firması profesyonel ekibi doğru kalınlığı tespit ederek en uygun sprey poliüretan köpük kaplama fiyatları ile poliüretan kaplama yaptırmanızı sağlamaktadır. Telefon ile ulaşabileceğiniz firma bir günde 500 m2 den daha fazla alana kaplama yapabilmektedir. Sprey poliüretan köpük uygulaması yaptırmak isteyenlerin Ankara merkezli olan İZOLEM firması ile iletişim kurmaları başarılı sonuçlar elde edebilmelerini sağlayacaktır. İZOLEM firması gerçekten ısı yalıtımı konusunda başarılı bir firma olarak hizmet vermektedir.