Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, devre arası transfer döneminde 3 transfer yapmak istediklerini ancak bütçelerinin yeterli olmadığını söyledi. Çebi, Vodafone Arena’nın açılışında da ilk golü sanal bir şekilde Süleyman Seba’ya attıracaklarını söyledi.
Dokuz Eylül Üniversitesi’nde öğrencilerin düzenlediği panele katılan Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, üç tane iyi transfere ihtiyaçları olduklarını söyledi. “Bir sağ bek galiba lazım, hatta stoper lazım, hatta orta sahaya biri lazım” diyen Çebi, “Bize üç tane iyi transfer lazım ama devre arasında bütçe yetmeyebilir. Bundan sonra futbolda laylaylom olayı bitmiştir. At Quaresma’ya 7.5 milyon Euro bonservis bedeli, at ötekine 10 milyon, Alves’e 4.5 milyon Euro veya diğer takımlar için de geçerli bu. Maalesef bizi Avrupa’ya almayacaklar. Geçenlerde Bursa’nınki geldi. Şimdi Trabzon’a bir sıkıntı gelebilir, Galatasaray’a gelebilir, Beşiktaş’a gelebilir. Sağ beke bütçemiz hazır ama diğer ikisi için sıkıntı içerisindeyiz. Onları yaz sezonuna bırakabiliriz” şeklinde konuştu.

“İLK GOLÜ ATAN SÜLEYMAN SEBA OLACAK”
Panelde bir öğrencinin, “Stadımızın açılışında 3 boyutlu hologram yöntemiyle ilk golü Süleyman Seba’ya attırabilirsiniz” teklifine sıcak bakan Çebi, bu teklifi yönetim kurulunda en kısa zamanda gündeme getireceğini söyledi. Taraftarlara bu konuda söz verdiğini ifade eden Çebi, “Ben teknoloji özürlüyüm biraz. İlk defa böyle bir şey duydum. Olabilecek bir şeyse, arkadaşlara söz verdim bunu yönetim kuruluna getirip hemen uygulamak isterim. Çok da keyifli bir şey olur. Yani stat açıldığında ilk golü atan Süleyman Seba olacak. Sanal bir şekilde dizayn edilecek bildiğim kadarıyla. Benim onursal başkanım bunun fazlasını hak ediyor. İnşallah yaparız” dedi.

“DEMİRÖREN SÖZÜNÜ TUTSUN”
Yıldırım Demirören’in genel kurulda, Beşiktaş kongre üyelerine verdiği sözü de hatırlatan Ahmet Nur Çebi, şöyle konuştu;
“Bizim kendisiyle (Yıldırım Demirören) yaptığımız görüşmeler sonucunda, kendisinin de biliyorsunuz kongrede bir taahhüdü oldu. ‘Ben Beşiktaş’a alacağımı hibe ediyorum’ dedi ve o gün ibra edildi. Bugün biz ona hala şunu söylüyoruz; ‘Sen bir söz verdin Beşiktaş camiasına. Alacağını sil’. Benim sayın başkan ve yönetici arkadaşlarımla hemfikir olduğumuz bir olay var. Sayın eski başkan, 100 milyon TL alacağını sildiği takdirde dosyaya baktığımızda tokalaşıp ayrılmanın Beşiktaş’a yararı olacağını görüyoruz. Hala o konuda ısrarla görüşmeler halindeyiz. O da bu konuda soğuk değil. O da Beşiktaş’a başkanlık yapmış, bu kadar parasını vermiş, paralar çakıl taşı değil. Eğer böyle bir fedakarlık yapıp Beşiktaş’tan 100 milyon TL alacağını silerse Yıldırım Demirören, o raporu okumamıza bile gerek yok.”
Çebi, öğrenci panellerinden büyük keyif aldığını da söyledi.
(İHA)