Bademli Mutfak Bursa'nın bütün illerinde direk olarak hizmet ve tedarik şansı sunar. Bursa Endüstriyel Mutfak Malzemeleri ihtiyacınız olan her türlü tezgah, pişirme üniteleri, fırın, soğuk dolap, soğuk oda ve üretim ekipmanları ürünlerinin satış ve alış hizmeti sunmaktadır.

Güvenilirlik ve İyi Fiyat Garantisi

Bademli Mutfak alanında uzman ve deneyimli teknik personeli ile bütün ekipmanların bakımlarını ve gerekli kontrollerini gerçekleştiriyor, bu kontroller ile mutfak ekipmanının düzgün çalıştığından emin olduktan sonra siz müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Üstelik bu bakımları ve kontrolleri gerçekleştirilen ürünleri siz müşterilerimize tamamen uygun fiyat garantisi altında sunmaya özen gösteriyoruz. Bursa Endüstriyel mutfak sektöründe ki deneyimli personeller ile bu sektörü sürekli olarak takip ederek güncel fiyatlarla alışveriş yapmanıza olanak sağlıyor.

Hızlı Teslimat ve Güçlü Ekip

Bursa Endüstriyel Mutfak Malzemeleri Bademli Mutfak, personeli teslim alınması ve ya teslim edilmesi tarafınızca belirtilen bütün endüstriyel mutfak ekipmanlarını aksi belirtilmediği sürece en kısa sürede alarak siz müşterilerimizin işlemlerinin hızlı gerçekleşmesine ve mağduriyetlerinin giderilmesine çalışmaktadır. Alanında uzman ve teknik eğitim almış olan güçlü kadrosu bütün endüstriyel mutfak ürünlerini kendi atölyesinde kontrol ederek siz müşterilerine sunmaktadır.

İkinci el ve Sıfır Ürünlerde %100 Müşteri Memnuniyeti

Bursa'dan Türkiye'ye uzanan endüstriyel mutfak sektöründe uzman ekibi ile özenle seçtiği ve kontrollerini yaptığı ikinci el ürünleri siz değerli müşterilerine güvenle kullanmanız adına sunmaktadır. Bursa Endüstriyel Mutfak Malzemeleri satıcısı Bademli Mutfak, müşteri memnuniyetini önemseyen çalışma politikamız ile bütün müşterilerimizin taleplerine geri dönüş yapmakta. Firma kültürü olarak her geçen gün yenilikçi ve gelişen bir çaba içerisinde 2010 yılından günümüze kadar 8 yıldır endüstriyel mutfak sektöründe tecrübe ve müşteri memnuniyetini ilke edinerek faaliyetlerine devam etmektedir.

Sıfır ve ikinci el endüstriyel mutfak ekipmanları için ziyaret edin: bademlimutfak.com