YALOVA (AA) - Yalova Group Belediyespor Başantrenörü İlker Salman, Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi'nde Düzce Belediyespor karşısında elde ettikleri galibiyete ilişkin, "Beklediğimizden daha kolay bir galibiyet oldu bizim için." dedi.

Ligin 7. haftasında Yalova Group Belediyespor ile Düzce Belediyesi takımları arasında oynanan ve ev sahibi ekibin 94-69 kazandığı mücadele sonrası, her iki takımın başantrenörleri açıklamalarda bulundu.

Yalova Group Belediyespor Başantrenörü Salman, karşılaşma sonrasında 90. Yıl Spor Salonu'nda düzenlediği basın toplantısında, maçta özellikle ikinci yarın çok iyi bir oyun sergilediklerini söyledi.

Düzce Belediyespor karşısında beklediklerinden daha rahat bir oyun ortaya koyduklarını ifade eden Salman, şunları kaydetti:

"Beklediğimizden daha kolay bir galibiyet oldu bizim için. Düzce çok tehlikeli bir takım. Tabii ki sakat oyuncularının olması bizim daha da işimize geldi. Geçen hafta çok kötü son saniyede kaybetmiştik. Bu hafta kazandığımız için mutluyuz. Önümüzdeki maçlarda da aynı efor ve isteği gösterirsek, başarılı oluruz. Düzce Belediyesi'ni de tebrik ediyorum. Onlara da ligde başarılar diliyorum."

- Düzce cephesi

Düzce Belediyesi Başantrenörü Timuçin Meriç ise rakiplerini kutladıklarını dile getirerek, "25 yılı aşkın antrenörlük hayatımda ilk defa söylüyorum, üçüncü çeyrekten utanç duyuyorum. Oyuncularım adına herkesten özür dilerim. Söylenecek fazla bir şey yok." dedi.